Elifderin34 Yasoom bol su tuzsuz yemek ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın ve doktorunuza da bir sorun
MeriHera Yasoom şükürler olsun öyle bir sıkıntım yok ama kardeşimde var o da şişiyor aramızda pek yok gebelik olarak dikkat ediyor yorulmuyor tuzlu yemiyor sürekli dinleniyor ama olacağı varsa oluyor bazı gebeliklerde olabiliyor ne yazık ki, sizinde eğer dikkat etmenize rağmen oluyorsa pek yapılacak bir şey olmuyor Dr yine bir görüşün tabi görüşmediyseniz bu konuda
Yasemin1_ Yasoom Yasoom canım YouTube da elcin Demirel yaz hamile platesi yapıyor topsuz ödem giderici egzersizi yap inan pişman olmayacaksın ben cok rahatım ve kilo düzenim bile süper o kadını keşfetmeyen hiçbir hamis kalmasın
Yasoom MeriHera tuzsuz tüketiyorum herşeyi hareket halindeyim sürekli evde biseylere uğraşıyorum dinlenmeye de vakit ayırıyorum ama oluyo gene 🙁
oznuroznur07 Ilk hamılelıgımde hıc dıkkat etmedim ,34 haftamdaym. ılk hamılelıgımde bu zamanlar yuruyemıyordm odemden. Kolasıydı cıpsıydı sureklı yıyordum hareket zaten yoktu su yerıne kola ıcıyordum . Ama bu hamılelıgımde bakalım az az herseyden . Insallah odemlenmem
Easl Yasoom eğer tuzsuz yemeyi dinlenip ayağınızı yukarı uzatmayı denemişseniz ve hiçbir olmuyorsa kesinlikle varis çorabı alın 2 günde iniyor