Hilaynur 13 hafta 4 günlük bebeğim 11 haftdaykende plasenta ayrılacak gibi durdugu söyledi doktorm bugün gittigmde plasenta çok aşagıda 2 haftada bir kontrole gel dedi neden olur bu bilginiz varmı yaşayan varmı kızlar
Eflatunpembe Hilaynur İlaç ve iğne verdi mi? Bolca yatın dinlenin. Tuvalet harici kalkmamaya çalışın. Size bir başkası baksın. Böyle durumları yaşayıp sağlıkla bebeğini doğuran çok kişi var
sedamhc Hilaynur ilk zamanlar benim de öyleydi doktorum dinlen, kanama olabilir korkma en ufak bir şey de gel dedi.. dikkat ettim bir süre cok sükür kanamam olmadı zamanla düzeldi
Hilaynur Eflatunpembe hayır vermedi bana hiç yat dinlen vs demedi oyüzden bende çok endişelenmedim aslında normalmiş gibi davrandı bugün tekrar geldim sormaya öyle bi agrı vs de hissetmedm 20. Haftalarda zaten daha yukarı çıkıyo vs dedi anlam veremedm
Sedanurcicek Banada aynı şeyi söyledi sen yat birisi baksın sana dedi ama ben evin içinde yattım mecbur olduğum sürece kalkmadim 2 hafta sonra gittim duzelmis ddi
Hilaynur Sedanurcicek ya bana hiç yat dinlen demedi bende öyle agrı vs olmadı sizde oldumu yani öyle kasıklarıma baskı vs gibi aşagıdaymış gibi hissetmedm ama ikidir söylüyolar 11. Haftadaykende doktor ayrılcak gibi duruyo plasenta demişti