Gamzenur0809 İki gündür cok hareket edıyor 34. Hafta olduk başı yukarda acaba dönmeyemi çalısıyor yok böyle hareket ya göbeğimi attırıyor resmen
MeriHera Gamzenur0809 hareketleri takip et bakalım belkide baş geliş oluyordur. Bende de o haftalarda öyle aşırılık olmuştu meğer dönmüş
Gamzenur0809 Selamcanim bişede yemedim yatsk odamı temizledim zor temizledım ayakta dsha cok avı verıyor degısık oluyorum uyuması lazımken hem acım hem yorgunum bfnim kuz kıpur kıpır
Gamzenur0809 MeriHera 32 de aşagıdaydı 33 de gerı yukarı dönmüş dedi bugun 34 olduk ıkı gundur felaket yani hiç durmuyor ki ama dönüyor galıba ya bir ara karnım enlemesine oldu yani😂😂😂
Mzyyn1903 Bende yeni 35 oldum geçen hafta doktora gittim dönmüş dedi ama hep hareketli benimki şuanda durmuyor 😂döner yani merak etme
Gamzenur0809 Mzyyn1903 döner inş da cok hareket edıncede kaygılanıyorum valla hareket etse suç etmese suç🤣🤣🤣
MeriHera Gamzenur0809 yeri geniş ya çatlamamışsındır diye düşündüm bende, inşallah canım Allah gönlüne göre versin
Deemetibostnci Ben açacaktım post sen açmışsın 37 hafta da hiç durmuyor özellikle geceleri asla uyutmuo kıpır kıpır süreklilik çişe gidiyorum gündüz Bi sakin dogunca da böyle yaparsa gece nöbeti tıtcaz galiba