Ilkgozagrimiz Kizlar dunden beri kasilmalarim var bgnde aksamdan beri ayağa kaldirmiy ak sekilde agrim var sizce dogum sancisi olabilir mi
Zehber Ilkgozagrimiz hmm bendede vardı erken doğum riskim 3 aylıkken düşük riskim vardı yattım 30 haftada erken doğum riski cıktı ama 38 oldum hala bebişim duruyor ağrım çok oluyor ama artık günlerimiz yakın inşallah dua et birsey olmaz kuzum
Zehber Ilkgozagrimiz bende endişelenme diyorum kuzum hiçbirşey olmuyor vallaha ben 30 haftamdan beri. O korkuyla yaşadım ama bak birşey olmadi 36 haftadasın zaten dua et az kalmış
Ilkgozagrimiz Zehber bende 28den beri var nstde sancm falanda cikmisti sirf erken dogum olabilir diye hastaneyi ve doktorumi degistom bn
Zehber Ilkgozagrimiz anldm cnm bendede çıkmıştı nst de sanci emin olki endişe ettikçe korkdukça stres yaptıkça daha çok. Tetikliyorsun birtanem o yüzden stres yapma evet kolay birşey değil ama evladımız için kuzum 😍😍güçlü annelriz biz
Ilkgozagrimiz Zehber dun cok stresli bir gun gecirdim ondan sonra kasilmalarim sancilarim artmaya basladi zaten ama cabaliyorum gelmesin diye erkenden
Tuanam Zehber bebek nasıl bir yerde toplanıyor canım yani kasılmalar iniz nasıl oluyor. Bilmediğim için soruyorum bende 29 haftalık hamileyim korkuyorum bende.
Zehber Tuanam kuzum senin daha erken ki dikkat et kendine ama ayaklarını topluyor hissedebiliyormusun
Ilkgozagrimiz Tuanam ne kadar suruyo ne ladar surdu onemli 30 40 saniye normal bnmki daha uzun kaliyo
Tuanam Ilkgozagrimiz benimkide uzun kalıyor. Sanko göbek deliğini orada toplanmış kalıyor. Saniye değil saat oluyor bazen
Ecrindemet Canim benim tecrube etmis biri olarak rahatlikla soyluyorum bebek bir yere toplanip kaliyorsa kasilma oluyo evet ama bunun agrili olmasi gerekiyor agrili degilse yalanci oluyo .Bir de zaman gectikce daha cok siddetini arttiriyo agri .
Ilkgozagrimiz Ecrindemet valla bnmki agrili bazen ayaga bile kalkamiyorum kasilmasi gectikten sonrada hareket ederse o harekette felaket derecede canimi yakiyo
Tuanam Ecrindemet tamam canımsın göbek deliğini orada toplanıyor ağrı dediğimde toplanan yerde ağrıyor. Bazen de sancı oluyor çok olmuyor sanci