b0ncuk Bebeğin bi yerde toplanıp sertleşmesi kasılma oluyo yanlış bilmiyosam. Normalde günde bir veya iki kez olup hemen geçerdi ama bugün çok sık oldu ağrım yok ve kasılmalar düzensiz. Bu kadar sık olması normal mi tecrübeli anneler 🥲
Seher19 b0ncuk bnde 35 haftamdayim dün ilk nst girdim sancjm cikti benimde bebek sertleşiyo kendini geriyo ben normal saniyodum ama doktorum onlar sancı oluyo dedi kendisini taş gibi yapiyo karnimda
b0ncuk Seher19 benim nst de hiç sancım çıkmamıştı en son pazartesi kontrole gittim her şey normaldi bugün bu kadar sık olması beni bi gerdi 🤧
MeriHera b0ncuk inşallah Allah gönlüne göre versin bende 38.haftadayım kaç haftadır böyle sona yaklaştıkça sıklaşıyor ama Nst de sancı yok açılmada yok bakalım ne zaman gelecek hanımefendi
Seher19 b0ncuk benim cikti sancı ama hiç hissetmiyorum biseyim yok benimde bugün çok sertleşti hayırlısı olsjn bkalim zamanında sağlıklı kucagimiza alırız ins 🥰
b0ncuk MeriHera amin cümlemizin inşallah ya çabuk kavuşmak da istiyo insan ama 37 den önce doğanlar genelde kuvoze giriyo sanırım doğurup ayrı kalmak daha zor beklesin azıcık daha 🤭