YagmurAnnesi 12+5 iz. 😇 Ben birazcık göbekliyim normalde. Karnım çıktı mı diye soracak olursaniz da etraftan artik belli oluyor diyorlar. Bende diyorum ki o göbeğim olabilir 😂 Ama atletli olup aynaya bakinca biraz buyudugumuzu hissediyorum. 🙈😍
deletedmom11 Babyboymom her doğmda çatı kemiği bi tık açıLırmış iskeLetLerden kaç doğum yaptığı böyle anLaşıLırmış karın içinde de genişLiğimiz oLuyo fırt diye çıkıyo karnımız bide gaz fazla dolacak yere sahip hemen şişiyo ondan yani ilk zamanlar bebekden şişmesede gebemisin diye soruyolar gaz yüzünden
BebegimiBeklerkenN 8.haftadan beri bir sivrilik vardı şuan 19+ 4 um evet belli göbeğim ve bel çevremden ogluşum👶🤰🏽
Esmaa Selam ben 21 haftadayim karnim biliniyor alt ciziq ceklib simdide usden ciziq cekilir gobeyimde sismeye baslayib🙈🙈cokk guzell yani agrilar az olsa ondan daha da guzel olacak amma bebislerimiz ucun dozmeliyik😊
Elif4334 asudezgnc benim 6. Ayım bitti ama yeni çıkmaya başladı kimse anlamıyodu bile hamile olduğumu kişiden kişiye değişiyo o belli olmaz
Ekimucizesi asudezgnc acaba benim mi çok belirgin?13 haftadayız ve gayet belirgin bakan hamile der yani
humaninannesi61 semabrcn Aynen benim de öyleydi. Aaa hamile misin ben seni kilolu sanıyordum diyorlardı🙄😂 Şimdi 33teyiz şülür hamileliğim belli oluyor 😂🤰🏼