Adakus deletedmom734 ben uni kullanıyorum şuan yenş doğan o da saf su memnun da kaldım ama paraya yetişemiyorum 11 günüm ve 3 Paketim bitti bitecek İnan ya toptan alacam yada mecbur onu alacam 🤷♀️
deletedmom734 Adakus Allah izin verirse şu an çalıştığım için öyle bezdimki bebekten sonra seve seve eve kapanan bir kış annesi olacağım için en azından ilk 3 4 ay ıslak mendilden uzak duracağım en en kötü ihtimal mendilsiz pamuksuz kalırsam her çişte kakada altını yıkarım annem küçük kardeşimi hep öyle yapmıştı hiç pişik oluşmadı krem vs kullanmadı ıslak mendil daha çok dışarda hayat kurtarıcı olur onuda daha sonra kullanırım gibime geliyor..
Adakus deletedmom734 benim annem de yanımda o da sürekli altını yıkıyor ama 12 gün oldu doğalı günde 10 defa hemen hemen kakasını yapıyor geçmedi de en son doktor normal dedi ama aşırı da yapıyor artık soguk alacak diye de korkar olduk annem de çok ıslak mendil sürmeyi sevmez ona rağmen pişik oluyor
SSY Adakus bezelye.comdan aldım uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil 6+1 fırsat paketi, 40 mendil var 1 pakette. 2 gün önce sipariş verdim, bugün elime ulaştı. 49,90₺ ödedim kargo ücretsiz. Bebeğime hazırlık yapıyorum, henüz kullanmadım 🤗
deletedmom734 Adakus bilemiyorum xanım belkide alerjik bir bünyesi var bebeğinin altını bağlamadan bebek bakım örtüsü üzerinde havalandırmayı deneyin birde kapalı kalmasıda pişik riskini arttırır
Hannah Adakus ben kendim yapmayı planlıyorum tarifi çok kolay ihtiyaç olacak şeyler kağıt havlu ılık su hindistancevizi yağı ve bebek şampuanı ama ben şampuan koymayacağım hem ucuz hem de doğal 😊 bebeğimin totosuna ıslak mendil sürmek istemiyorum belki içindeki şeylere alerjisi olabilir güvenilir gelmiyor bana 🤔