Adakus Ebebek veya benzeri sitelerden ıslak mendil aldınız mı ben hem dışarı Çıkamıyorum şuan hem de daha mı uygun internetten almak ? Alan var mı ve hangi markayı nerden aldınız
sudamlasi Adakus e bebekten waterwipes komili ve baby me nin devam mendilini aldım hepsi birbirinden güzel👍🏻
Selintrkn Adakus baby me nin kız ve erkek bebekler için yeni çıkan ıslak mendilleri var canım ebebek sayfasında var ben spariş verdim fiyatı da uygun yorumlar da çok iyi bi bak istersen
Muhasebeci Adakus ben sebamed aldım hepsi burada dan bir bakın isterseniz diğer sitelere göre en uygunu hepsi burada
Adakus Sumeyyye bende aldım onu migrostan 3lü şuan son paketi açtım ama yeni Doğum yaptıgım içim evden çıkamıyorum internetten alsammı diye düşündüm ama
Adakus Selintrkn bakarım canım şimdi teşekkür ederim . Bebeğim doğduğundan beri gün içinde 10 defa altına yaptığı için çok fazla pişik te olmaya başladı o yüzden her ıslak mendil de iyi mi bilmiyorum 🤷♀️
Selintrkn Adakus ben de baby me nin sadece temizleme pamukları var onlardan da aldım dediğşn gibi bi durum olursa kaynamış suyla onu ıslatıp kullanırım diyorum
Miss Adakus jokerden aldım 2li 10 tl ydi bebek için baby me temizleme pamuğu var ondan aldım daha çok onu kullanıcam suyla tabi dışarda islak mendil
Ilkgozagrimiz Adakus bende jokerden sleepinin yenidogan islak pamuk medilini aldim 12 li koli 40liraydi
deletedmom6295 Adakus e bebekten temizleme pamuğu lmayı düşünüyorum. 15 paketi 72 liraymış n11 de yarın onu sipariş edeceğim nasipse
Zehber Adakus vallaha canm bnm ben n11 den aldm sleepy 12 adet icindede 70 tane var 30 tl aldm😍😍cok-da güzel ayrıca hemnde geldi kargo ücretsiz
deletedmom734 Adakus ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum saf su ve temizleme pamuğu ile gideceğim sonrasında ne alırım bilmiyorum ama yenidoğan poposuna ıslak mendil dokundurabileceğimi sanmıyorum :((
Adakus deletedmom734 ben uni kullanıyorum şuan yenş doğan o da saf su memnun da kaldım ama paraya yetişemiyorum 11 günüm ve 3 Paketim bitti bitecek İnan ya toptan alacam yada mecbur onu alacam 🤷♀️
Bskrt Adakus civilden merhaba bebek paketi aldm 30 tl Sleepy 3 ıslak mendil 2 paket bez var Bugn de jokerden 12x40 sleepy yenidoğan ıslak mendil aldm 40 tl Sleepy yenidoğan parfumsuz ve içeriği temizmiş
Esracim Adakus ben aldım e bebek sitesinden bugün elime ulaştı bı kolu ıslak mendil erkek bebek için bı koli de kuru pamuk mendil