Motherbabys kindersurprise Ozaman 22.500 TL vermiştik 4 embriyo için 60 bini buldu sanırım iğneler ilaclarla
Marblingg kindersurprise istanbul tüp bebek merkezi (aret kamar) oranin sahibidir. Cok garantici bi doktordur. Ilk denememde pozitif olmustu. Sonrasında erken dogum oldu suyum geldi bu sene yine yaptirdim yine tuttu haftaya dogum tarihi aldik cok sukur🤲
Aysenkaya kindersurprise Hiç bir sorun görünmedi aslında ve ben 3 yıl hastane hastane gezdim sonunda bahçeci Remzi abalıya tüp bebek tedavisi oldum ve şuan 38 haftalık hamileyim tek seferde oldu
Kayra_bugra07 BİOSTERON VE COQ-100 (COENZYME Q10) 100 MG bunları kullandım biraz pahalı bir ilaç ama değdi şükür
Mucizemolsunn Kayra_bugra07 merhaba,doktorunuz kimdi? Yumurta kalitesizliği sorunum var ,siz onun için mi kullanmıştınız,ne kadar sürede etki etmişti
Selviozkan MrsAvangers gelecek tüp bebek merkezi var orda ben yaptırdım 6 ayonce 30 bin buldu şimdi 40 buluyor ama tuttu benim dondurup iki tane koydular haftaya kaç tane tuttu gorucez tanıdığım çocuğu olan kişiler vardı ordan öyle gittim bende
Aysennnnnn Motherbabys Ne için genetiğe yolladınız canım? bu arada Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Motherbabys Aysennnnnn Benim yaşım 38 oyuzden riske atmamak adına genetik teste gönderdik embriyolarımızı.Çok teşekkür ederim ben doğum yaptım bebeğim 5 aylık oldu Çok şükür 😌🤲
Aysennnnnn Motherbabys Maşallah. Biz de 3 embriyo gönderdik bakalım inşallah üçü de sağlıklıdır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Motherbabys Aysennnnnn İnşallah canım transfer sonrası sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH 🤲