Gokce_gk_cn99 36+5 haftalığım göğüslerimden çok süt geliyor günde 3 4 kere tişört değiştiriyorum normal mi
dezgi Gokce_gk_cn99 canı.bencede normal benim 17 haftadan beri geliyor belki hergun ped kullanıyorum bazen yatagim çarşafım bile ıslanmış oluyor sabah nokta nokta😄
Mrv135 Gokce_gk_cn99 Benim arada bir geliyor doktor elleme erken doğum olabilir dedi. Ama sizin haftanız gelmiş korkmayın artık. Bir doktorunuza söyleyin bakalım ne diyicek.
Egemen_ozgur_annesi Gokce_gk_cn99 ne kadar güzel bebek doğarsa sütü hazır şimdiden 🤗 bende 29 haftalığım sıkınca geliyor sütüm 😊
Bayancorek Gokce_gk_cn99 Normal bence. Benim 20 li haftalardan beri geliyor. Hem çarşaf değiştiriyorum habire hem kıyafet. Inşallah doğum sonrası da devam eder en azından akmaya. 🙈
XGoncaa Normal canım tişört değiştirmek yerine göğüs pedi kullansan daha az yorulursun. Bebişe bol bol süt olsun daha ne istiyosun
Zumraninannesi06 Gokce_gk_cn99 Öncelikle maşaAllah diyelim güzel bebeğimizin rızkına nazar değdirmeyelim. Bence normal ben 23+1deyim ara ara süt geliyor hayret ediyorum 🌿