Gamzebzk06 GamzeCan ya ben de hep kız diye hissetmiştim kız istiyordum rüyamda bile kız olduğunu gördüm demek ki tersi çıkıyormuş erkek oldu ama olsun ayırt etmem asla sağlıkla gelsinler ne zaman öğreneceksin cinsiyeti :)
GamzeCan Gamzebzk06 yaa tabiki öyle başta sağlık ama herkesin gönlünde bisey oluyor tabiki🤗 ayın 11 inde gidicem tekrar kontrole gösteririse insallah😂
GamzeCan Nzl belli olmaz canım benimki suan 16+2 hala bilmiyorum 😂 hem söylese bile daha erken olduğu icin pek doğru olmayabiliyor değişebiliyo sonradan
cnssy Nzl bı tahmınde bulunabılır ama %100 kesın bılgı vermez cnku olusumunu o donemlerde tamamlamamıd oluyor . azcık daha sabredın :) Nzl
Nil44 GamzeCan 16+1 canım verdim hepsini kızım şuan 29,5 aylık ortalama 6 ayda eski kiloma dönmüştüm kusura bakma sürekli giremiyorum internete geç cevap veriyorum 😊
GamzeCan Nil44 yaa olur mu hic sorun değil canım😘 insallah bu bebisinide sağ salim kucağına alırsınn🙏🏻
Nsns Rabia87 3kilo aldım ben 🤭 17.hafta bugün başladı hızlı mı nedir bu durum benı rahatsız edıyor korkutuyor ☹️
cnssy Nsns bence gayet normal kılo alısınız. bundan sonrakı aylarda dıkakt edersınız 1 ila 1 bucuk kılo arası normalmıs her ay ıcın . ilk aylarda bagırsak tembellesıyor ve odem olabılıyor oyuzden sıkıntı etme bence
Zeynp cnssy neden erkek çocuk hevesinizi mi kaçırdı ? Ne kadar yanlış ve üzücü bi cümle Benimde erkek Evladın kızı erkeği olmaz
cnssy Zeynp yazdıgım cumleden bunu nasıl anlayabıldın acaba. ınsan kendını bırseye alıstrınca ve farklı bır durumla karsılasnca ıster ıstemz farklı hısedıyor. kızı erkegı yok bunun ıkısıde canından parca!!! yargılamadan once dogru anlayalım lutfen . kı bu sıze duşmez
Ceyda07 GamzeCan 13 haftalikken gittim doktor yuzde 80 kiz dedi kesin konsmadi ama bende kız hissediyorm
Zeynp cnssy bence yazdığınız cümleyi ve kullandığınız ifadeyi siz bi gözden geçirin Neyse oğlunuzla sağlıklı bir ömür dilerim