Alisatina GamzeCan 18 haftalık olduk bizde oğluşumla 👦 kilo almadım aksine veriyorum daha iyi benim için kiloluydum veriyorum bebişim içinde iyi çok şükür onun herseyi iyi suyu kilosu boyu
GamzeCan Alisatina doktorun beslenme listesi mi verdi cok iyi kilo vermen canım sağ salim kucağına alırsın insallahh🤗
Alisatina GamzeCan benimde 2 kere kusmanın dışında olmadı kusmam oşekilde kilo vermem doktorum bile gayet ikimizin herşeyinin iyi olduğumu söyledi
Alisatina GamzeCan ewet verdi ordakilerede uymaya çalıştım bide fazla yemekle aram yoktu hamileliktede yiyemedim inşallah böyle giderim 😊
Gulsum50 GamzeCan ibsallah böyle devam eder. 5inci aya kadar bu kiloda gitsem ne iyi olur. Sonrada ayda 2 kilo filan normal sanirim
Ahsenveannesi Bende 16+6 14.hafataya kadar 3 kilo verdim 2 haftada 2 kilo aldim bu hizla gitmem umarim☺ ama bacaklarimda ödem de basladi 3 haftadir falan ödeme bagliyorum bir kısmını☺
DilaraNefes Bizde 15 haftalığız oğluşum olcak inşallah değişmezse cinsiyeti 😘 Bu arada 15 16 haftaya kadar kaç kilo ideal ? Ve tekmeler hissediyoru musunuZ yavaş yavaş pıt pıt şeklinde
GamzeCan DilaraNefes Genel olarak ortalama herkes 2 kg civarı almıs sanırım normal olan bu😊 evet iki defa sabah kalktığımda hissettim ama bi kac gündür hissedemiyorm🤗
GamzeCan Alisatina insallah canımm emzirincede daha fazla kilo verirmissin diyolar tabi yemene dikkat ederseen🤗
despina234 14+6 olduk doktorum geçen hafta büyük ihtimalle kız dedi 😊💜 ilk aylarda bulantiyla kilo verdiğim için 1 kg aldım henüz
despina234 GamzeCan çok şükür geçti ve artık severek yemek yiyebiliyorum bu çok güzel bir şey 😍 inşallah hepimiz minik kuşlarımızı sapasağlam kucagimiza alırız 😊💙
tuubiy Biz de 15. Haftadayız oğlumla,☺️12. Haftada %70 demişti doktor kimseye söyleme alışveriş de yapma dedi ama Tabiki herkese söyledim 😅haftaya kontrol var bakalım ters köşe yapacak mı 😅