Adakus Fulyax ben yapamadım canım suyum birden geldi üstelik yavaşta değil düşün ki ben sezaryen oldum 18 saat bekledim açıklıkta gelmedi diye sıcak suya da oturamadım su aktıkça akıyım ben teprenemiyorum en son spinal sezaryen oldum 20 saat sonunda açılmada gelmedi bebeği alana kadar zaten bir gram su kalmamıştı bebek tertemiz çıktı o derece korkunc bir gündü o yüzden kendimi normale alıştırdım diye de üzüldüm sonunda keşke o kadar şartlandırmasaydım diye 😞
Fulyax Adakus Sizin için kötü bir deneyim olmuş her doğum zorlu ,ama allah yardım ediyor yinede bebeginize sağ-salim kavuşursunuz buna şükredelim. Biz nereler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🙏🏼
Fulyax Ayazinanasi Hımm hiç bu yönlerden düşünmedim 🙄 10 15 dklıgına suyun rengi değişiyor diyelim sonuçta bebeğimize kavuşucaz yani😍 Allah korusun kötü yönlerini düşünmeyelim bence iyi yönlerini düşünülim az ağırlı, kesi olmuyor sanırım ,bebeğimize kavuşcaz🙏🏼
Rabiapnr Fulyax ben küçük bir araştırma yapmıştım bu durum için bebek için de iyi bir yöntemmiş diye tabi bir de profesyonellerin olması lazım yanınızda yurtdışında yaygın turkıyede yaygın olmayınca vazgeçmiştim ben
Fulyax Rabiapnr Anladım bende 1,5 yıldır yurt dışındayım buraya evlendim yani sancıdan ve ağrıdan korkuyorum ilk hamileliğim ağrıyı kesiyorsa neden olmasın 😊😊😊
Fulyax Hayriyedeniz Merhabalar benden daha önce yazıcaksınız merakk ettim anlatırsınız inşallah bizlere 😊nasıl karar verdiniz doktorunuz ne dedi biz şuan düşünme aşamasındayız ama rahat ve sağlıklı bir durumsa neden olmasın doğumdan biraz olsada korkmaya başladım😐😐😐😂
Hayriyedeniz Fulyax inşallah allah buraya. Hikayemi yazmayı nasip eder ☺️ Doktorum önerdi bana bende istiyordum araştırıyordum aklıma yattı 😊 bakalım merakla bekliyorum çok daha rahat olacağını söyledi ☺️
dilanbartos Fulyax ben de suda Doğum yapacaktım. Viyana’da yaşıyorum. Devlet hastanesinde havuzları değiştiriyorlar şu an. Özel İçin de sağlık sigortası lazım malum. Başvurduk ama gebelik şekerimden dolayı kabul etmediler. Bebeğim değil hayallerim suya düştü.. Yapabiliyorsak suda yap..
Fulyax dilanbartos Hmm bu durum kötü olmuş ,olsun normal doğumda sağlıklıdır bebeğine sağ-salim kavuşursun inşllah🙏🏼 ben hollandada yaşıyorum
dilanbartos Fulyax suda Doğum için belirli koşullar gerekiyor iyi araştır. İmkanın varsa kaçırma. Ben ikinciye niyet ettim inş olur.
Fulyax dilanbartos Inşallah araştırıyoruz valla şuanda 2 hafta sonra doktor kontorlüm var bakalım doktorlada konuşucaz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 inşallah olur
Fulyax Hayriyedeniz Hımm bende hep araştırdım benim doktorda ağrıyı baya kesiyor dedi bakalımm istiyoruz yaaa ağrılı kesicekse olur valla😁
Papatyamoms Fulyax ağrıyı azalttığına dair bilimsel bir kanıt yokmuş.yada da kolay olduğu ile ilgili.ama anneler ılık suyun içinde daha rahat ediyorlar geneli bunu söylüyor çünkü imkan varsa denenebilir bence :)
Hayriyedeniz 😂😂 tek korku ağrı 😂 ama ben kendimi hazırladım basıma gelecek ağrılar için beyin olarak inşallah işe yarar 🙏
Fulyax Hayriyedeniz Bende kendimi ne kadar teselli etsemde olmuyor valla😄😄😄aklima geldikçe korkuyorum güzel doğum hikkayleri okuyoruz ama kötülerde okuyoruz🤧
aren6161 Fulyax ben masıpse su da dogum dusunuyorum ınsallah nasıp olursaaa sırf bu yusden yasadıgım sehır dısında bı hastaneye gıdıyorum
Fulyax aren6161 o zaman bekliyoruz suda doğum hikayenizi allah yardimciniz olsun inş llah sağ-salim kavuşursunuz bebeginize🙏🏼
Gizemmyigit Bende Almanya’da yaşıyorum suda doğum deneyen bi kaç kişi ile görüştüm biz yapamadık konsantre olamadık çıktık sudan fln dediler o yüzden bende kararsız kaldım 🤷🏼♀️
Fulyax Gizemmyigit bende hollanda bilmiyorum valla buraya yabanciyim daha 1,5 yıldır burda yasiyorum ilk gebeligim ve az ağrılı az sancılı olan bir doğum sekli istiyorum🙄 inşallah yapabilirim yaaa 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 allah yardimcimiz olsunnn hepimizin