Mervedez159 Kızlar bebekleriniz kaç kilo benimkine maşallah 2250 dedi bugün ama normal dedide bana bıraz fazla gibi geldi fazlamı ki acaba
minnosanneyim Mervedez159 31+2 de geçen hafta gittiğimde 1900 demişti bana da normal galiba bizimkinin de boyu uzun gidiyo 🥰
PapatiA minnosanneyim doktor boyunu söylüyor mu bıze söylemedı ulturasyon kağıdında da yazmıyor sanırım
Usnac1995 Mervedez159 yok yok doğmadı. Şuan 32+5 deyiz. Cuma günü tekrar gidicem. Bakalım 1 hafta da kaç gr almış :) sizinkinin boyu kaç acaba. Bizim bebiş 48 cm falan doktor uzun baya dedi
Mrv135 PapatiA Ben bugün öğrendim arkadaşımdan; hani bir tane resim olmayan kağıt var ya üstünde değerler yazan orda FL diye bir şey yazıyormuş onu 7 ile carpiyormuşuz boyunu bulmak için.
3babymom Mervedez159 benim 31 de 2000 di bir hafta önde dedi buna göre 32 de 2250 olması normal diye düşünüyorum yani sizinkinin de kilosu güzel 🌸
naz_alp Benimde 32. Haftada 2050 gr ve 48 cm di bence biraz önde veya biraz geride olması önemli değil sağlıklı olsunlar da genetik faktörlerde etkiliyor sonuçta 🥰