Misssitare Bu tarz ana kucağı aldınız mı? Fiyatı aşırı pahalı geliyor. Bi özelliğide yok sadece kademeli olarak ayarlanıyor. Elektronikte değil kii
Miniklerin_annesi67 Misssitare bunları gördüm de ben bu tarz beğenmedim görünüş olarak çirkin duruyor o normal bildiğimiz tarzlardan alicam bende ☺️
hukukcuanne_06 Misssitare muadili mevcut Buyfun Pabeki 3 Kademeli Oyuncaklı Sallanır Ana Kucağı - Bej https://www.hepsiburada.com/buyfun-pabeki-3-kademeli-oyuncakli-sallanir-ana-kucai---bej-p-HBCV00000Y2R47?magaza=%C3%87inden+kolay+al&url_src=ios-product-detail Ben bu tip değil başka aldım kanz marka sanırım mutfakta falan yemek yaparken bebeği koymaj için ana kucağı iyi oluyo ama abartılı pahalısına gerek görmüyorum
Misssitare MeriHera bebek hareket ettikçe sallanıyormuş tek hoşuma giden özelliği bu ama fiyatı gereksiz yüksek
Misssitare Miniklerin_annesi67 bebeğin motor gelişimini desteklediği için istiyordum ya diğer ana kucakları aynı özelliğe sahip mi bilemedim
Ilkhayat Misssitare görüş bebeden bebek mağazaları varya orda tabi her yerde varmı bilmem ama bilindik biryer
Misssitare MeriHera bende bebiş hep yatmasın en azından böyle bir şeye koyarsam motor gelişimi için iyi olur diye düşünüyordum
hukukcuanne_06 Misssitare rica ederim, diğeri markadan ötürü o kadar pahalıdır gibi geliyo kullanmadım tabi laf edemem ama bi çok şey sadece markasından ötürü pahalı🤭
Anneadayi89 Misssitare ben bundan aldim cok övüyorlar bunu birde heryere tasinabilir ilerde bebek hareketlendikce kendi sallaniyor bebek hareketini tesvik ediyormus sallandikca hem öyle diger ana kucaklari gibi kablolu elektrikli fln degil ben sevdim
XGoncaa Ben 900  gibi bi fiyata muadilini aldım araştırıp değerlendirin derim 2yaşa kadar taşıyabildiği yazıyor ama çocuk yürümeye başladıktan sonra bunda durmayacak orjinaline o parayı vermek mantıklı gelmedi. Aynı işlevi muadilide görüyor üç kademeli kumaş kalitesi güzel bebeğin motor gelişiminde ve gaz çıkarmasında çok etkiliymiş. Ben daha çok ev işi yaparken gün içerisinde onda durdururum diye aldım en basitinden evde tekken duşa girdiğinizde bile çocuk banyoda bununla gözünüzün önünde durabilir yemek yaparken mutfakta durabilir pikniğe gidiydiğinde bile durabilir Buyfun Pabeki 3 Kademeli Oyuncaklı Sallanır Ana Kucağı - Bej https://www.hepsiburada.com/buyfun-pabeki-3-kademeli-oyuncakli-sallanir-ana-kucai---bej-p-HBCV00000Y2R47?magaza=TCHERCHI&url_src=ios-product-detail
Misssitare XGoncaa sağ olun bakayım. Bende dediğiniz gibi düşündüğüm için arayış içindeyim ama fiyatlar can sıkıcı🤷♀️
aryadamla Muadillerine bakın ben de mamma markasının aynı bu şekil olan ana kucağını aldım açıkçası babybjörn etiketinden dolayı bu kadar para vermek akıl kârı değil bence 🤷♀️
Misssitare aryadamla dediğiniz marka daha uygunmuş bakayım. Bende o kadar para veremem zaten fiyata şok oldum sadece🙆♀️
Aminenin_annesi Misssitare verilen paraya yazık günah bence tabi savuracak kadar çok paranız varsa bilemem de😁