Kızlar kızlaaaarrrr.
Benim annemler İstanbul’da ben Ankara’da kaynanamlar Yozgat’ta yaşıyor. Konuya şöyle hemen giriş yapayım. Benim kaynatam felç geçirdi 2 kere her kış Ankara’ya evlatlarına geliyorlar bekar kızları var 2 tane ama ne hikmetse 2 erkek evladında kalmak istiyorlar sözde ama sadece benim evime geliyorlar 😅😅 benim annem doğumuma gelecek ama 20 gün kalabilecek 40 gün kalamayacak kardeşlerimin tam sınav haftası ve bebeğim kış bebeği. Kaynanamlar burda olmus olacak. Annem gidince son 20 gün ben bakayım demez umarım. Kaynatam felçli +eşimin babaannesi de geliyor. Yani kaynanamın kaynanası, kaynatam, kaynanam. Ve cahil eski kafalar yani aman büyümüyor bu çocuk, aman şöyle tut, aman uyutma, aman şöyle yapma böyle yapma, aman öyle emzirme, aman öyle yıkama yani hiç böyle sözlere gelemem ben çocuğumun rızkıyla oynamak istemiyorum sinirlenirim sütüm falan kesilir çok korkuyorum. 20 günden sonda evde lohusa olmama rağmen tek kalmak istiyorum düşünün kimse gelmemesi için. Ve herkese demek istiyorum çocuğumun huyunu suyunu kendim öğrenip belirlemek ve lohusalık boyunca bunalırım sinirlenirim kırıp dökmek istemiyorum ayrıca yaşlı ve hasta insanlar ben istemiyorum kendimi de bebeğimi de herşeyden korumak zorundayım ama toparlamış olursam 3.4 günde 1 torununuzu yanınıza getiririm görürsünüz demek istiyorum ama gel gör ki kırmadan nasıl söyleyeceğim üzmek hiç istemiyorum. Ama anneme ben bağırsam kızsam bunalmış olsam mesela özür diler sarılır gönlünü alırım kendi öz annem ve genç anlar ben 22 annem 42. Kaynanam 50 küsür ve cahiller gerçekten çocuk büyüttüklerini sanıyorlar ama öyle değil. Eltim ve kaynım asla gelin kalın demez kapıda kalsalar vicdanları sızlamaz. Akıl verebilir misiniz lütfennnnnn nasıl kırmadan konuşacağım ne diyebilirim nasıl söyleyebilirim 🌿🌿