annelikyolundaa Merhaba, 32.haftamdayım bir erkek bebek bekliyorum kısmetse. Doğum fotoğrafçısı tutup tutmama konusunda çok kararsızım. Sizler organize ettiniz mi? Yeni doğan konsept çekimi kesin yaptırmak istiyorum ama hastanede de fotoğrafçı olmalı mı dersiniz?
Ahsenmom annelikyolundaa yenidoğan yaptircaksan gerek yok bence. Benim hastanemde foto çekimi fiyata dahil albüm+500 Dahil oldugu için çekim yapicaz olmasa yapmazdım
sliya30 annelikyolundaa ya bişe diyim mi şu YENİDOĞAN bebekleri kılıktan kılığa sokup foto çekiyorlar yga uyuz oluyorum yeminle… Ne gerek var çok istiyorsan kendin çek fotosunu kardeşim yada fotograf uya git hatıra kalsın diye ailece çekil.. Yenidoğan çekimi baba göre saçmalık.. Zaten nasıl insanda vucut var doğar doğmaz hemen süslenip birde fotoğrafçılar geliyor insanda nasıl bi hal kalıyor 🙈🤣
Mommm03 annelikyolundaa ben hastanede çekilmeyi çok istedm ama norml doğum oldğu içinyapamadm aksam hastneye gttm o sanxıyla fotoğrafı düşünemedim bnce yaptır hatıra kalıo
kalbimdekideniz annelikyolundaa süreci akışına bırakmak daha mantıklı hiç süslenmicem çocuğuda süslemicem eşim ben bebiş biri çeker bi iki tane önemli olan hatıra ❤️
Deletedmom_110 sliya30 Aynı fikirdeyim sizinle üzülüyorum kılıktan kılığa girip değişik pozlar verdiriliyo şahsen ben bebeğime kıyamaz yapamazdım ki yapmadım da ama herkesin kendi tercihi tabi
Deletedmom_33 annelikyolundaa Biz tutmuştuk 650 mi 800 mu neydi. Gece olunca ekstra 200 daha verdik. Konsept çekimleri yapmadık ama. Oğlum yoğun bakıma alındı mesela doğum sonrası. Ben ilk kez fotoğrafta gördüm gözü açık. Hatta bu bizim çocuğumuz mu dedim. 12 gün kaldı 5.gün filan hala kuvezdeki ismi kontrol ediyordum.