Mucizem_00 Nasıl kumpasları, kartla alısveriş güvenilir mi kızlar yardımcı olursanz sipariş vercm fiyatlar uygun geldi
Elifderin34 Mucizem_00 ben de az önce alışveriş yaptım karşıma indirimli diye reklam çıktı tereddütte kaldım acaba kalitesi iyi mi diye alışveriş yapanların yorumlarını ben de bekliyim :)
Betulzrl Mucizem_00 biraz önce sipariş verdim. daha önce de sipariş vermiştim. fiyatına gore guzeller , bi kac üründe kumaşları biraz sert geldi bana o kadar. Ama genel olarak ben beğendim.
serdemgunes Ya bende orayı takip ediyorum şuan büyük indirim var bende sipariş etmeyi düşünüyordum siparişiniz gelince bize de bildirin
Elifderin34 serdemgunes bir kaç kişi yazmış kalitesi iyiydi fln diye bakalım elime ulaşsın ben de yazarım kalitesini :)
Minigim38 Benimde sürekli karşıma çıkıyor ama kalitesi nasıl bilemedigim icin alışveriş yapamıyorum 🤭
ipekcim08 Bende siparişimi bugün teslim aldım 2 günde elime ulaştı ve olması gerektiği gibiydi herhangi bir sorun yoktu ürünlerde ilk başta bende tereddüt etmistim