Mutluluk22 Kızlar yarın sabah 9 da sezaryene giriyorum, Dualarınıza ihtiyacım var.🙏🏻🙏🏻 Tecrübeli anneler neler önerirsiniz 😊
Efemom2 Mutluluk22 saglıkla kucagınıza alın inşallah 🙏 cuma günü sezeryanla dogum yaptm bende sormak istediginz varsa yardmcı olabilrim
Mutluhatun Mutluluk22 sezeryandan sonra bol sıvı tüketmeni isteyecekler bunun için yanında pipet olursa rahat edersin birde ilk yürüyüşten sonra mümkün olduğunca hareket et gaz ve tuvalet olayını bu şekilde rahat çözersin💙 Ben gecelikle dolaşıyordum ebem pijama ve çorabı zorla giydirdi klimadan bile üşüsek gaz yaparmış o sırada 50 günlük taze anne olarak ilk aklıma gelenler bunlar 💙💙
sevgiiarab Mutluluk22 💖💖 hayırlısıyla gelsin minikkk 💓💓 hareketlerine dikkat etmen gerekiyor yatıp kalkarken
Mutluluk22 Efemom2 çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün, emzik ve biberon gerekli oldu mu acaba? Sondayı uyuşukken mi taktılar bir de 🧐
zeyel_sena Efemom2 Gözünüz aydın güle güle büyütün bebeğinizi :) doğumda hangi anestezi şeklini tercih ettiniz?
Mutluhatun Mutluluk22 sondayı odada taktılar ama can yakan bir durum yok Emzik ve biberonu ilk etapta önermiyorlar ama benim ufaklık sarılık olunca ikisinede alıştı Philips avent kullanıyorum meme reddi yapmadı
Efemom2 Mutluluk22 sondayı odada taktılar uyanıktım Emzik biberon önermediler mamayı şırıngayla verdirdiler
mucizemle Mutluluk22 çok geçmiş olsun 🤗 inşallah güzel şekilde geçer sezeryanınız bebeğinize kavuşursunuz 🥰