pamuk_anne EsraDelice sağlık ocağına her ay gitmiyorum. Gebelik bildirimi yaptım o hafta bi kere kan tahlili aldılar daha yeni gebelik döneminde. Çok iyi dediler. Sonra aşı olacağım tarihi söylediler bu kadar. Düzenli kontrolümü hastane yapıyor o da her ay tahlil kontrolü istemiyor. Saglik ocağı tahlil yapmadan hemen kan hapina başlatmayı teklif edip ilaç yazdığı için uygun bulmadım açıkçası.
pamuk_anne Nurr_1 toparlayamazsan doğumda işimiz zor çok ürkütücü bir cümle yalnız. İnşallah hemen düzelir kanınız, ben de bahsettiğiniz gibi bir durumdan korktuğum için sanırım bu haftadan itibaren düzenli kan tahlili yaptırmaliyim.
Nurr_1 pamuk_anne amin saolun evet doktorun istemese bile sen aile hekiminden iste Normalde düzenli bir şekilde yapılması lazım yani İnsallah sizde böyle bi sorunla karşılaşmazsınız
gokcekubra pamuk_anne evet kan yapan yiyecekleri araştırın şeker hastalığı vs. yoksa hepsinden belli miktarda tuketmeye çalışın hem bebeginize de faydası olur😌
pamuk_anne Nurr_1 inşallah canım benim, sen de çok kolay hızlı ve sağlıklı bir doğum geçir inşallah 🤗