poncikk19 12Kbra12_ hamilelikte yaşamadım ama öncesinde aylarca yaşayan biri olarak dut kurusu ile geçmişti benim
3babymom 12Kbra12_ bende de var yıllardır mahvoldum artık geçmiyor şuan hamileyim hergun elim ayağım siş geziyorum kasiniyo acıyo yaniyo
poncikk19 aymus avuç dolusu yemiştim her gün belli zamanda azalmaya sonrasında tamamen geçti yalnız bu süreçte lif vs vücuduma pek sürmedim çünkü onlar da tetikliyordu
poncikk19 12Kbra12_ ben kabardıkça suya girerdim 😔 çok kötüydu tüm vücudumda yayılmıştı kanımda mikrop olduğu içinmiş hastanede yazdıkları ilaç, krem hiçbir fayda etmemişti dut kurusu yedim o şekilde geçti
aymus poncikk19 çok teşekkürler annem şu anda bu sıkıntıyı yaşıyo dediğiniz gibi tahlillerde bakteri var diyip ilaç verdiler ama fayda etmedi bide keseyi çok yapar söyleyim belki fayda görür 💐
12Kbra12_ poncikk19 kan değeriniz hangisiydi hatırlıyomusunuz acaba benim crp değerim yüksek çıkıyor ondanmı acaba
poncikk19 12Kbra12_ inşallah faydasını görürsünüz çok kötü bir hastalık Rabbim kimseye vermesin 🤦🏻♀️
hayirlisi06 Dut kurusu kuru kandaki enfeksiyoni düşürüyor kaşıntı onla alakali ise deneyebilirsiniz İbrahim saraciglu dut kurusu kuru