Epu DRAMAMİNE mide bulantısı hapı Arkadaşlar bana doktorum vermedi ama uzun yola çıkacağım ben eczaneden alacaktım, arkadaşımda ben de var kullanabilirsin dedi sizce sıkıntı olur mu, doktora danışmam gerekir mi ?
FtMs Epu Benim devlet hastanesinde gittiğim doktorumda bu ilacı verdi üstelik sabah öğlen akşam olarak ama ben çok bulantım olduğu halde içmeye cesaret edemedim özel gittiğim doktorumda zofer diye ilaç verdi onu kullandım iki hafta iyi geldi ama artık o da fayda etmiyor
Dnzcngz Epu bana doktorum onzyd adında bir bulantı ilacı verdi. Çok etkili ama kesinlikle doktoruna danışmalısın.
Alyabebekk FtMs bana da onu vermişti hiç fayda etmedi metpamid kullandım o çok iyi gelmişti ama onu da doktorum vermek istemedi bebeğe zararı var dye. Bende bulantılarla baş başa kaldım tabi. Sabrettim 4 ay bitti bulantılarım da bende bittim..
ElifAppo Bende Emedur kullanıyorum bulantılarım için çok faydasını gördüm ama sen yine de doktoruna danışmalısın 😊
Naz3365 Nasıl yani ya dramamine hamile bayan için çok ağır bi ilaç Dr 'um kesinlikle uygun görmedi dil altı eriyen bi hap vardı onu az kullandım ama inanın bi kaç ay sonra geçiyo bebeğinizi düşünün kullanmayın hamilesiniz tabi ki bulancak mideniz
Epu Hepinize teşekkür ederim ben de mide bulantısını cekiyorum doktorum ne hap verdi ne ben kullandım ama uzun yol olduğu için tedbir amaçlı alsam mı diye düşündüm ama inşallah Allah ona da yardım eder 🙏🏻