Papatyaesin princess-mom klasik isim düşünürseniz ipek sena Ipek gülce Zehra ipek Modern dedikleri isimlerden aklima gelen İpek duru İpek sare İpek lina
Leyla1938 princess-mom yaaa bizde ipek koycaz yanına ikinci isim arıyoruz😍😍 eşim afra ismini duymuş çok hoşuna gitmiş İpek Afra olsun diyoruz ama kesin değil🙈
svncgzde princess-mom benim kuzenim İpek erva koyacaktı ama son dakika değişiklikle İpek afra koydu belki ikisinden biri hoşunuza gider
princess-mom @Leyla1938 Aslında ben 2. İsim taraftarı değilim çok ama nebiliyim görüyorum ipek isminin yanına çok ikinci isim koyan var ve güzel de duruyor bilemedim 🤔
Leyla1938 princess-mom oğlum var İki ismi var. Kizimizida iki ismi olsun dedik sadece ipek de olur bana göre de ama ipeği ben seçtim şimdi babasida bir isim koymak istiyor🙈
Leyla1938 princess-mom ozaman ikinci ismini siz belirleyin😍 adlarıyla.yasasinlar inşallah kaç haftaliksiniz
Leyla1938 princess-mom masallah bitmiş bitmiş artık. Oğlum 39+6 da doğmuştu tam 🙈 tam 27 im şuan benim daha var