Aylaaa11 Kızlar doğumuma az kaldı puset örtüsü minderi almadım bir türlü karar veremiyorum gerekli mi gereksiz mi ihtiyaç oluyor mu diye sizce almalıyım kullanışlı oluyor mu sizler hangisini tercih ettiniz yardımcı olun bana.
ipekveatlas Aylaaa11 bana hic gerekli gelmedi valla normal bi tane müslin örtüyü örtüyorum pusetin üstüne. altına da bisey sermiyorum gerek yok
Bayancorek Aylaaa11 Normal müslin örtü kullanacağım örtü almadım ama minder aldım. Bebek arabasının puseti baya derin. Ergonomik vs. olsa almayacaktım gerek duymadım ama Joie Litetrax 4 aldım, baya derinmiş puset. Rahat edemez bebek öyle.
Srdm Aylaaa11 https://ty.gl/1zltd127c7 ben bunu aldım kumaş kalitesi çok güzel bu satıcıya bakın isterseniz
Hulus Aylaaa11 bebek arabasını seçerken ozellikle puset konusunda çok seçici davrandık biz o yüzden gidip içine ne olduğu belli olmayan bir minder koymak istemedim. Gereksiz bir masraf görüyorum acikcasi. Puset örtüsü olarakta muslin ortulerim var birini kullanırım ekstra bir masraf yapmadım.
Minigim38 Benim pusetimin ici birsz eğimli oldugu icin aldım gerekli diye düşündüm bi mağazadan aldım
Aylaaa11 Benim pusetimin içi derin geliyor beli acır diye düşünüyorum birde kış bebeği olacağı icin müslin örtü ince kalır mı tereddütteyim
Mlkysf Aylaaa11 benim pusetemin içi çok derin bebek iki büklüm kalıyor koyunca ilk oğlumda öyle şeyler bilmediğim için içine ufak yastık koyup üzerine müslin örtüyordum yastık görünmesin diye. bu sefer alacaktım ama arkadaşım verdi sagolsun pusete göre değişir tabi ama benim açımdan gerekli
mlssrn Minigim38 benim ikinci doğdu ona rağmen bi çözüm bulamadım🤣 buda benim ayıbım hahahaha😂😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
1erkekkannesiiii Aylaaa11 ben nasipse Ocak ayı doğum yapacağım eve getirirken lazım olur diye düşündüm sonuçta yenidoğan hemen hastalık kapabilir puset örtüsü aldım kullanırım diye düşünüyorum 😀