limoncicegim2 Kızlar google yazın Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama diye özellikle cinsiyeti belli olanlar sonuca baksın doğrumu diye 100de 80 doğruluk payı olduğu söyleniyor
kahvesever__ limoncicegim2 yalan ya öyle şeylere inanmayın ben baktım doğru çıkmadı 😂☺️😂 tam tersi çıktı
kelebek03-6 limoncicegim2 evet 😅 mesela bi arkadaşımınki yanlış çıktı bi kaç arkadaşın da doğru çıktı, yani kesin olarak inanmayın yinede ultrason en doğru sonuç👌😊
limoncicegim2 kahvesever__ ben inanmıyorum böyle şeylerede çok doğru çıktı diyen olunca merak ettim zaten iki seçenek var %50 sallıyor ama doğruluk payı çok denildiği için merak ettim ☺️
nilsmomy limoncicegim2 valla tesadüf bence ama benim doğru çıktı yine de nasıl doğru çıksın ki diyorum tesadüf herhalde bdjs
girl_boy_annesi limoncicegim2 benim Çin takvimine göre her ay kız çıkıyordu üşenmedim denedim ama burada bi arkadaş farklı bir şekilde bakıyor kızımıda oğlumuda bildi😍
limoncicegim2 Ozaman yazılanlara göre gerçekten %80 doğruluk payımı var hala inanasım gelmiyor 5 hafta sonra öğrenicem benimki çıkıp çıkmıcağını 😂
Biranneikibebek_ limoncicegim2 canım yanlış çıkanlar genelde son adet tarihini baz alarak hesaplıyor yA aslında yumurtalamanın olduğu ayı baz alacaklar o zaman doğru çıkıyor ne hikmetse