acargolge5 Kzlar gobegım kaldı altı aylık gbı görünüyommm canım skldı nasıl gobegım erır ? Dün doğum yptm varmı önerisi olan kanamam da az sütüm de az banyoda yapma ıstemıyorm hafıf kanama var oda kesilir DİE ..szlerın ne zaman eridi
Gelmsim acargolge5 bismillah de bacım yeni doğmuş çocuk korkun çıksın zaten çoğu gider kanama ile sonra yaparsın birseyler
Mirayinannesii acargolge5 hiç kafana takma canım ben 5 ay oldu doğum yapalı 20 kilo almıştım toplam eski kilomun altına düştüm o kanama çocukla ilgilen adapte ol derken bütün kilolar gidiyor merak etme normal dogum yaptığın icin korse takabilirsin 1-2 saatlik faydası cok 💐
Oznur1_23 acargolge5 bana da yarın suni sanciyla dogumum başlayacak ilk dogumunuzmuydu ve sancı açıklık varken mi başladılar bende birşey uok çünkü
acargolge5 Oznur1_23 kzz bende de bsey yoktu bi silme vardı taaa geçen haftadan beri hc degısmedıgı ıcın ve bebek gelişimi bir buçuk ay durduğu ıcın doktor suni ile başlatalım ddı .ılk dogumum degıl cnm ikinci oluyor
acargolge5 Oznur1_23 oluyor oluyor cnm hc korkma doğuma gdcgm gün alısverıs yaptm market manav kuaföre gttm geceye kadar gezıp öyle gttm yoruldum belkıde ondan oldu hemen bılemeyecem tbı