[silindi] Sedaaa95 ahahahah emin ol gormuyor seni. Esim flortken hep kapiyi sen acmissin oyle bir hayat istiyorum derdi simdi kapiyi kizimizla beraber aciyorum adam beni gormuyor , ay kizim diyor baska bir sey yok :D ben evde damizlik olarak dolasiyorum resmen :D
Sedaaa95 [silindi] Benim eşimde öyle olur göbeğim büyümeye başladığından beri ilk göbeğimi öpüyor konuşuyor sonra bana geliyor sıra ben doğunca hiç düşünemiyorum 😀
Sedaaa95 _sanslianne_ Ben hata ettim işte her ay bir şey alsaydım böyle olmayacaktı ben bıraktım şimdi hepsini birden alacağım mecbur keşke dinlemeseydim birde fiyatlar arttı üstüne valla
Sedaaa95 hukukcuanne_06 Benim annem doğumdan 2 gün önce anca gelir ayrı şehirlerdeyiz o yüzdenher şeyi tek yapacağım maalesef. Biriyle olsa çok daha rahat olurdu ama
hukukcuanne_06 Sedaaa95 bizim de ayrı ama çok şükür gelmesi gereken bi sebep olmuştu o hafta için, yani kurutma makinesi kullandığım halde çok parça olduğu için zorladı. Ama ben o gün yapayım bitsin diye kafama taktığım için böyle oldu siz yalnızken iki üç güne bölün kendinizi yormayın hiç
Aytengedk Sedaaa95 canim ben 26 haftalik hamileyim herseyini aldım geçen hafta alışverişe ciktik şuan alınacak sadece bezimiz kaldı🥰benim aldıklarım 5 er tane 03 ay ve 6.9 ay alt ust takim 5 er tane 03 ay ve 6.9 ay tulum ve yine 5 er tane zıbınlar aldım ağız mendili çorap eldiven bornoz takımı şampuanı kremi ıslak mendili yumuşatıcı fln aldım bebek için kendim içinse 2 tane pijama takımı 1 tane lohusa gecelik ve 1 tane elbise gecelik 3 tane Hamile kilodu 3 tane emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti 2 paket göğüs pedi hasta bezi göğüs pompası ben de kendime bunları aldım 2 eltim var 2 sininde çocukları var ve bunları almamı gerekli olduğunu söylediler canım🥰❣
Sedaaa95 Aytengedk Ooo ne güzel baya almışsın sen ben daha çok başındayım alışveriş kısmının😬 bunları not alıyorum bugün kendime liste yapıp bende başlayacağım 😊
Aytengedk Sedaaa95 30 haftalik olunca da kıyafetleri yıkayıp ütüleyip hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum
Aytengedk Sedaaa95 bizde alışverişi cok erken yaptık ama yapalım da bu kağleden kurtulalım son aylara bırakmayalım dedik sizde hayırlısıyla yaparsınız biter inşallah cok telaşlı aynı zamanda heyecanlı bi süreç oluyor😍
Ebbruc Sedaaa95 kız sen 29 diyosun ben 16.haftamdayım çok şükür çoğu şeyini aldım, kimseyi dinlemiyorum kimseye de söylemiyorum açıkcası almaya başladığımı. Çünkü ne olacağı belli değil, fiyatlar desen zaten artıyo sürekli
Sedaaa95 Ebbruc İşte ben hata ettim. 29 olduk ve hala oturdum liste yapmaya çalışıyorum benimle aynı olanlar bitirmiş bile😀 ya ben alayım dedikçe hevesimi kırdılar o yüzden almadım şimdi böyle son ana kaldım
vibwi Sedaaa95 Forumda bir annenin önerisiydi ben de bu listeden ilerliyorum. Belki size de yardımcı olur😊 Ağız ve omuz mendili (30 adetten fazla) Çoraplar + Şapkalar + Eldivenler Müslin omuz örtüsü (3 adet) + Müslin battaniyeler (6 adet) 2 adet 5 li , 2 adet 3 lü hastane çıkışı •2 adet iç zıbın bağlamalı •5 adet 0-1 ay çıtçıtlı body zıbın •8 adet 0-3 ay çıtçıtlı body zıbın •3 adet 0-1 fermuarlı tulum(çıtçıtlı olunca soğuk girebiliyor) •4 adet 0-1 alt üst takım •6 adet 1-3 ay alt üst takım •4 adet 1-3 ay fermuarlı tulum •10 adet 3-6 ay çıtçıtlı body zıbın •6 adet 3-6 ay alt üst takım •3 adet 3-6 ay pijama takımı •Patik + Yelekler + Hırkalar •Banyo havlusu (2) •Anne bebek çantası (unibaby) •Kitap + oyuncak + zeka kartları •Battaniye çeşitleri (pufy , triko, peluş vs.) •Anne yanı beşik (Wellgro marka) •Beşik + Şifonyer + Gardrop (trendyol-Garaj home) •Nevresim (2 adet) ve Pike takımı (2 adet) •Bakım ürünleri (şampuan, pişik kremi, pamuklu çubuk) •Leke çıkarıcı ve deterjan (baby me leke çıkarıcı ve dalan granül sabun deterjan) •Emzirme yastığı (e bebek) •Biberon + Emzik (philips avent) •Ana kucağı (Mamma marka) •Bebek arabası + Puset (Joie Litetrax 4) •Reflü yatağı(e bebek) •Düz kafa yastığı(babyjem) •Ateş ölçer ve Nazal Aspiratör(Brunobaby) + Serum fizyolojik(Brunobaby) •Küvet takımı + Tarak(Fulia Keçi Kılı) + Tırnak makası(e bebek) •Bebek bezi (prima) + Alt temizleme pamuğu (baby me) •Islak mendil (sleepy) •Alt açma örtüsü(minies+baby me) •Alt açma matı(el çantası şeklinde, dışarı da vs. lazım oluyor) -ANNE İÇİN- ●Pijama takımı (2) (suwen+trendyol) ●Gecelik ●Terlik(crocs) ●Süt sağma makinesi (kiwi elektrikli) ●Süt saklama poşeti (bebedor) ●Göğüs pedi( şuan bile kullanıyorum aşırı akıyor) ●Gümüş kapak ●Depend ●İç çamaşırı (emzirme sütyeni (dagi) + hamile kilodu (nicolatta marka trendyol))
Sedaaa95 vibwi Bu listeyi o anne bu postada attı yani liste aynı liste annede aynı annedir sanırım 😀 bende çok beğendim bu listeyi ve buna göre alışveriş listemi hazırlayacağım bugün 😊😊 teşekkür ederim
Ebbruc Sedaaa95 valla kimseyi dinlememek gerekiyor böyle şeylerde, para ve emek onlardan çıkmadığı için derler tabi erken diye 😂 halledersin inşallah bian önce.ben son aylara kalan eksiklerini tamamlarım artık, bez ıslak mendil falan
Sedaaa95 Ebbruc Aynen öyle 3 ay önce baktığım her şey şuan 2 katı olmuş olan yine bize oldu pahalı pahalı alacağım şimdi ne yazık ki neyse artık bu da bana tecrübe oldu😛😀😀
Miniklerin_annesi67 Sedaaa95 33 haftaya girecem ama hala ne hastane çantam hazır ne eksikler tamamlandı benim için daha erken son günlere doğru nasıl bekleerim yoksa boş boş sıkılırım ben 😏
Sedaaa95 Miniklerin_annesi67 Ama o saatten sonra hem eksik alıp hem nasıl hazırlık yapacaksın ben telaş yaparım😀
Yagmur2712 Sedaaa95 Benim 31 hafta oluyor yarın. Ben neredeyse bitirdim. Millete bakma erkenden doğuma gidebilirsin Allah korusun. Her şeyini hazırla bir kaç hafta içinde bence. Liste de hazırladım ama aldıkça hep üstlerini çizdim artık liste falan kalmadı. Kolay gelsin şimdiden. İndirimler takip edip ucuza gördükçe al alacaklarını.
Sedaaa95 Yagmur2712 Önümüzdeki 1 ay öyle yapacağım indirim takip edip sürekli eksikleri alacağım yoksa zor biter keşke önceden başlasaydım