benimmdunyamm 3 günlük bebeğim gaz cikarttiktan sonra nefesini hemen toplayamiyor az önce biraz uzun sürdü korktum anneme bağırdım geldi yüzüne üfledi kendine geldi hemen neden boyle oluyor yaaa tekrar olur diye korkuyorum
miraylihayat benimmdunyamm Olabilir canım yüzüne üfle kendine gelir Allahın izniyle korkma daha yeni ciğerleri açılmaya başlıyor çok normal bu tarz şeyler sakin olup yardımcı ol bebeğine :) o halleder
Aminenin_annesi benimmdunyamm gaz çıkarırken zorlanınca oluyordur yoruluyordur kıyamam ya gaz damlası vermiyosan ver bence
ipekveatlas benimmdunyamm coğu kisi böyle dese de bence yediklerimizle alakası olmuyo kendi oğlumda deneyip onayladım yok gazlı icme yok sunu yeme hepsini de yiyorum sükürler olsun bisey olmuyo. 3 ayı gecince gaz problemi kalmıyo. sen yinede bu konuyu doktorunla görüş. gaz damlası kullanıyo muusn? nurse harveys iyi dene istersen ya da biogaia
benimmdunyamm miraylihayat Allah razı olsun canım evet bugün oyle yaptım ama çok korktum birden olunca ikinci seferdede yüzüne ufledim düzeldi
benimmdunyamm ipekveatlas çok hakliisn bencede dengesiz doktor hastaneden çıkarken dedim bebeğin çok gazı var diyor ki daha yeni doğmuş bebeğin gazı olmaz ağlıyorsa açtır mama vereceksin dedi 🙄🙄
miraylihayat benimmdunyamm Evet canım benim kızıma çok olurdu seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah😌
benimmdunyamm Aminenin_annesi vermiyorum hastaneden çıkarken doktora dedim gazı var diyor yeni dogmus bebeğin gazı olmaz daha ağlıyorsa açtır mama ver diyor anca bebeğim beni gayette güzel emiyor