cansbade Merhaba kızlar bu yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra mı oluyor? Geçen ay 15 temmuzda oldum 3-4 gün once hafif leke geldi ertesi gün bi kere daha geldi. Adet tarihi geçmemişken mi oluyor yoksa geçtikten sonramı oluyor yerleşme kanaması acaba?
bahar-1903 cansbade yerleşme kanaması, üstüne görme derler halk arasında, hamilelik belirtilerinden biridir bu ama hemen umutlanma adetin geçikmesini bekle canım.
HSena38 cansbade nişan gelmesi bildiğim kadarıyla doğum öncesi kanama ile ilgili sizin dediğiniz yerleşme kanaması adet gecikmesinden birkaç gün sonra kan verin daha net öğrenirsiniz 😊🌸
uraz_ve_annesi- cansbade nişan doğuma yakın gelir sizin, dediğiniz yerleşme kanaması adet geçtikten sonra geliyor genelde ama bende hiç olmadı herkeste olan bir şey değil
Bebeginehasret cansbade benm önce geldi yaklasik 7 8 gün once adet oldm sandm 2 gun bekledm gelmedi bende idrar testi yaptm silik cizgi cikti 1 gun snra kan verdm var cikti 🥰
Kivircikkuala srnglcskn Merhaba benim de beklenen adet günümde olduğunu düşünüyorum kaç gün sürdü Senin kuzum
anka01 Kızlar merhaba adetimin 6. Gün gecikmesni yaşıyorum kanda görünür mü 10. Günü beklemeli miyim kaset testte çıkmadı doktor ultrason da göremedi tarlusal ilaç verdi ve ben onu içmedim hala gecikmem devam ediyor sizce ne yapmalıyım?
Kivircikkuala Powergirls Merhaba kuzum bende de beklediğim adet günü oldu nasıldı senin ki kaç gün sürmüştü
srnglcskn Kivircikkuala gün sürmedi yarım saat falan sürdü ped taktığımda neredeyse temiz olarak çıkardım
Zln2152 Ya kızlarr bende takvime göre iki gün sonra adet günüm ama bugün çok karı ağrım var ve lavaboya gidince kahverengi leke gördüm adet mi olacağım acaba 🙁
Zln2152 Kivircikkuala yaaa inşallah birtanem gebeliği çok istiyorum da inşallah olumlu sonuç alırım yavrum