Drysmsn Tam 15+ 1 haftalığım Kızlar acıkınca bas donmem sersemlık güçsüzlük ve büyük tuvalete çıkma hıssı yaşıyorum Yemek yıyınce bır zaman sonra yavaş yavaş kendıme geliyorum Ve acıkır acıkmaz oluyor bunlar terleme de mevcut. Doktoruma anlattım şeker den ozellıkle dusuk kan sekerınden şüphelendi dahılıyeye gıtmemı söyledi Haftaya ıcın randevu aldım . Bu sekılde olan bunları yaşayan varmı Bebeğe bır zararı olur mu aklımda bır sürü soru ve korku 😟
Bebekdelisi Drysmsn ben yasadım hemen kan testınyapıldı şeker düşük geldi ve dediki bebek beslenmez sen enerjın olmaz küçük kalır bebek dedi diyet yardımı al cok iyi geldi bana
bahar-1903 Drysmsn Bende de gebelik şekeri çıktı tokluk şekerim yüksek açlık şekerim de seninki gibi düşük çıkıyor, hipoglisemi deniliyor kan şekeri düşüklüğü deniliyor diyetisyenim aç kalmamam konusunda uyardı, ara öğünlerini atlama sakın dedi.
Drysmsn Bebekdelisi çok gecmıs olsun .sadece dıyet mı yaptınız ıgne ılac verdı mı Bebeğe beslenme dışında bır etkısı var mı pekı
Drysmsn bahar-1903 çok teşekkür ederım benı de zorlamaya başladı çok ılk üç ay ıyıydım ama yenı başladı haftaya randevum var ınsallah duzelırım
Bebekdelisi Drysmsn baska riskten bahsetmedi sadece evde dıkkat et desem bu sefer asırı yersın dedı sekerı buluruz yüksek dedı ha bıde beslenmeme direnç getirir vs vs o konulara girmeyelim dedi
Bebekdelisi Drysmsn mesela bana yazdıgını ben normalde yemıyor cok ac kalıyormuşum bır meyve ve yanına 10 tane badem mesela 1 su b kefir yanına degısık şeyler ara öğünle şeker sorunum kalmadı