Canim bende pcoluyum lise zamanlarimdan beri ilk basta adet göremiyordum 2 ayda 1 falan ella diye hatirliyorum onu kullandim bi muddet gecti evlenince bıraktım yine yuksek cikti sonuclarim adet gecikmeleri falan cocuk zaten zor olur dediler ben butun umudumu kestim ne gelirse allahtan dedim ilacada devam etmedim acikcasi esimede bosanalim dedim istemedi sonra 2 gun ya gecti ya gecmedi hamile oldugumu öğrendim simdi 4 yasinda. Dogumdan sonra adetim duzeldi ama yine cocuk olmuyordu 1 seneyi gectiydi deneyeli oglum asiri kardes istiyor babasiyla namaz kilarken allahim kardes ver diyo sonra yildizin kaydigini saniyor yada gercekten kaydi bilemiyorum sokagin ortasinda herkesin icinde allahim kardes ver diyo doktora gidiyorum zor diyo. Bi kac gun sonra oglum geldi karnimi seviuor kardesim askim canim oglum kardes yok kardes allahta dedim hayir anne var ben hissediyorum dedi 1 hafta ya gecti ya gecmedi adet gunumde icime bi his doğdu test yaptim pozitif 2 haftalikken ogrendim simdi 10 haftalik olduk sen allahtan umudunu kesme herseyin bir vakti bi hayri vardir mutlaka