MelisHayal Bulantıdan hiç kilo almadım hala eksideyim hatta hiç göbegimde yok imrendim kilo alanlara çünkü bulantı peşimi bırakmıyor 🙄
Kamelya MelisHayal sıkmayın canınızı 3-4 ay boyunca bende mahvoldum kilo verdim hatta sonra bulantıların geçti doktorumda renegesismax diye bi ilaç verdi kilo al diye oda baya iştahımı açtı
Senveben Merhaba iyi akşamlar bizde bugün 19 haftalık olduk son birkaç gündür hissediyorum ilk gebeliğim ikili testi yaptırdık ayrıntılıyı bekliyoruz 😉😉
Deletedmom411 21 . Haftadan selamlar :) 1.5 kilo aldim toplamda. bulanti ve istahsizlik var hic birsey yiyesim gelmiyor ilaci zorla iciyorum
Zeynp Biz 22+1 iz benim de kilo almam hızlı gidiyor 5 almışım Detaylıya gitmeyenler imkanınız varsa mutlaka özelde yaptırın doya doya seyredin evladınızı Öyle güzel ki
Berilikom Kamelya eşimin adı Eril kendi ismi olsun istiyor Şaban oğlu Şabsn misali🙄 kıramıyorum Erilalp olsun bari diyorum kızımın adıda Beril benim isimde çok alakasız Gülcan 😫 bana soran yok🤪😂
Kamelya Berilikom erilalp yakışıyor bence ah bu eşler benim eşimde aybars olsun diye tutturmuştu zar zor göktuğ 💙 ismine ikna ettim bakalım 😊
MelisHayal Berilikom evet harikaa bogumları böbrekleri kalp odacıkları kan akışı agzı burnu göz oyugu göz bebeğinin oldugu bile görülüyor çok güzel gidince anlıycaksın dediklerimi 🤗🤗🤗🤗
Ankara53 MelisHayal yaa Bnde çok merak ediyorum salı günü gidicez hiç öyle düşünmemiştim o kadar net görecek miyiz çok heyecanlı ☺️☺️
Senveben Ayrıntılı ultrasyon sonrası herhangi bir cd falan veriyorlar mı yoksa sadece raporu mu veriyorlar ???
Zeynp Senveben özelde yaptırdım rapor verdi ve yüzünün fotoğrafını Diğer yakaladıklarını telefon ile çekmeme müsade etti
MelisHayal Senveben veriyorlar cd güzel renkli bi foto onun dışında bir çok görüntü ve ayrıntılı herşeyin cm cm yazdıgı her ölçünün bi kağıt
Cans50 19+3 ben neden hiç hissetmiyorum bebeğimi ya :( kızlar ill gebeliğin ama hiç.hissetmiyoeum bir de haftaya detaylıca gireceğim.Siz tetenoz aşısı oldunuz mu?Bir de kan hapı ve decavit kullanıyor musunuz ?Aynı haftalardayız ya merak ediyorum.Brn de 5 kilo aldım ya kendime inanmıyorum
Berilikom Cans50 canım işkde bende çok geç hissettim 6 aya yakın bu çok enteresan 17 de hissettim öyle olurmuş zaten