Haticecebrail21 Aloneanqel demek istedigim siz sezeryana ben ise normal doguma.Ikisi birbirinden farkli biri kendiliginden tum cabanla bebegi cikarmaya calisiyorsun.Digeri ise bicaklarin altina yatiyorsun ameliyat oluyorsun🤨
kalbimdekideniz Haticecebrail21 ne alaka ikiside doğum şekli sen o an çabalıyorsun sezaryen olan sonrasında
Haticecebrail21 kalbimdekideniz öfff olayi neye buyutuyorsunuz ben yanlis birsey mi konusmusum illa camur atacaksiniz biraz olayi akisina birakin lutfen.Dogum seklini veren Rabbimdir hickimse burda isteyerek normal dogum yada sezeryan istemiyor.Bebek ne sekilde dogarsa o sekle karar veriliyor
Misssitare Busssx 7 haftamız kaldı zaman yaklaştıkça kesin bende sizin gibi düşünürüm🙈 ama bir yandan da kucağımda olmasını çok istiyorum🥰
Dyg___ Busssx 1 aylık oldu bebeğim. Gerçektende karnımdaki günlerini çok özlüyorum🥰 1 saatliğine bırakıp dışarı çıksam aklım onda kalıyor hemen özlüyorum keşke karnımda yanımda olsaydı diyorum 😊
Oelrlrkmemdmd Busssx Bende doguma bir gün kala böyle post açarım kesin iyi şeyler düşün boşver bi gün olacaktı yani mecbur yaşayacagız saa 12 de falan geriye bitmiş olur öylr düşün agrıdan korkmuyorum ben ameliyat anından korkuyorum 🥴 odama çıkınca kolay
Busssx Oelrlrkmemdmd İnşallah hepimiz çok rahat ve güzel şekilde atlatırız dualarınız da eksik etmeyin yarın beni 🤍
ipekveatlas benim de 3 aylık oldu oğlum. hamileliğim çok iyi geçti çok güzeldi şu son günlerde hep hamileliğimi özlüyorum içimde ne kadar güzeldi sadece ben seviyodum birbirimize hep bağlıydık hep tekmeliyodu beni üf ya
Busssx ipekveatlas Ay bende Yiğit Atlas koyuyorum oğlumun adını nasip olursa 🥹🤍 Ay siz böyle dedikçe iyice kopamayacak gibi hissediyorum
kalbimdekideniz Haticecebrail21 bu kadar biliyorsan ona göre yazcaksın yok normal doğumda çabalıyor yok sezaryende bıçak altına giriyor falan sanane arkadaşım girer isterse artık şu cahilliği bırakın isteyen istediği gibi DOĞURSUN
Haticecebrail21 kalbimdekideniz yapistin yakama biraksan artik diyorum burda laf kalabaligi yapma.Bende ilk dogumumu yapacam ve normal dogum hakkinda hicbir bilgim yok.Ben burda kalkip da demiyorum aaaa sezeryan mi oluyorsun baaak ben normal doguracam diyip kasmiyorum kendimi.Sadece dile getirdim benimde normal olacak dedim anladin mi simdi byy
Haticecebrail21 kalbimdekideniz postu açan kisi mesajimi begenmis birsey dememis herseyin hayirlisi demis.Sen kalkmissin avukatligini yapiyorsun bir geri dur geri