horozseker Aselsmoms inşallah hayırlısı olsun🥰 13+1 de erkek dedi kesin konuştu ama haftaya yine bakarız demişti 14+1 de de değişmedi yani😄
Aselsmoms horozseker bana da benziyor dedi🤷♀️ İnşaAllah bizim de değişmez canım😍 bazen klitoris de şiş olup pipi ile karıştırılıyormuş ondan şüphe duydum🤭
Asli2023 Kubrabyrmm 13+4deyiz bizde daha öğrenemedik.dun kontrolüm vardı doktor beş hafta sonra gel bakalım cinsiyete dedi..şimdi söylemek için erken dedi
Senle1 Kubrabyrmm bzm oğlanlar utanmaz hrlde canm ne zmn gtsem hep cukunu gosterio bacagini iyce ayiriyo yüzünü kapatio iki oglumda aynıydı o yzden bende cinsiyeti fazlasıyla goruorum aksine yüzünü fzla göremiyorum
Kubrabyrmm TeoMom vallaha maşallah onlara ben herhalde 11 haftalık hamileyken anca anlardım hamile kaldığımı diğer anneler cinsiyet öğreniyor 😂😂bahtımızı diğer annişler almış 🥰
TeoMom Kubrabyrmm Bende 15te öğrenmeyecektim oğluş karından ultrasonla göstermedi sakladı başka bir şey için vajinal bakılacaktı öyle gördük öğrendik 😆
1erkekkannesiiii Kubrabyrmm 12 de söyledi ama net degıl dedi 15de kesin olarak söyledi. Erken söylenenlerin birçoğu sonradan yanlış oldu diye degıstırılıyor bence acele etmeyin 🫶