Kubrabyrmm Ben daha öğrenemedim 12 haftalıkken öğrenenler varmış şok oldum sizde durumlar ne tahminleri kaç hastalıkken öğrendiniz 🥰
FundaKsm Kubrabyrmm benim tospik oğlum o kadar inatçı çıktı ki 22. Haftasında ancak öğrenebildik cinsiyetini 😅 😂
Eda06 Ben 16. Haftada baktırmaya gitmiştim ama göstermemişti. 18. Haftada doktordan önce eşim erkek olduğunu gördü apaçık duruyomuş 😂😂😂 şuan 2 yaşında hiç durmayan bi yaramaz. Bende 5 haftalık hamileyim 🥲 bakalım bunu kaçta öğreneceğim
Kubrabyrmm Cennet-Kokulum kız doğurunca öğrenseydiniz bari ya minik yaramaza bak hiç göstermemiş kendini korumuş nazardan resmen ❤️❤️❤️
11secil Kubrabyrmm Merhaba☺️ 12 haftalıkken bacaklarını açtığı için görüp hocam erkek dedim. Hocam bana kız gibi geliyor bilemem dedi neden öyle dedi anlamadım bariz belliydi aslında 😁15 de erkek olduğu kesinleşti. Erkek bebekler kendini gizlemede pek iyi değiller😁🌸
Cennet-Kokulum Kubrabyrmm Bizde öyle dedik sonra dayanamadık özele gittim orda öğrendim. Devlet hastanesinde söylemediler bir türlü son çareyi özelde buldum 😂😂😂
-MucizeMelegiim- Kubrabyrmm 12. Haftada erkek dedi ilk gittiğim doktor. 13+3 de kendi doktorum da kesinlikle erkek dedi :) bakalim.. yine de 17 18 . Haftalara kadar beklemek istiyorum. Çünkü kuzenime de 12.13. Haftalarinda söylemişlerdi erkek diye ama kızı olduğunu öğrendi 17 . Haftasında 😊
Kubrabyrmm -MucizeMelegiim- hayırlısı neyse o olsun canım kesin diyene kadar devam nazar falan değer aman 🧿🧿