Minikcennetim 16+5im kızlar yarın rendevuk var bu zamana kadar kontrolümde ne bebeğin boyunu kilosunu suyuna dair hiç doktorlar bir şey demedi ben çok merak ediyorum acaba kaçıncı haftada söylüyorlar kilosunu?
aylinpalaa Minikcennetim suyunu hep söyledi doktorum ama kilo ve boyunu detaylıdan sonra söylemeye başladı onun öncesinde gerekli olduğunu sanmıyorum zaten çok minik oluyorlar detaylı da bile 315gramdı oğlum
Burcu7260 Minikcennetim bizde yarın 17 haftalık olacağız her kontrole gittiğimde doktorum suyundan ve gramından bahsediyor
Minikcennetim aylinpalaa peki uygulamada artık baş popo tek tek ölçüp söyleyecek diyordu doktor onu söyler mi acaba karın çevresini vs
Minikcennetim Burcu7260 ben en son 13 haftanın sonunda gittim o zaman her şey yolunda demişti ama kilosunu söylemedi bende her ay ne kadar kilo alıyor takibini yapmak istiyorum kendim zayıfım hiçte kilo almadım henüz
Burcu7260 Minikcennetim Bende 43 kg ile hamile kaldım mide bulantısı beni mahvetti tabii şuan 45 kg oldum
Minikcennetim Burcu7260 bende zayıfladım bulantıyla şuan prilam kullanıyorum enazından zayıflamıyorum
uraz_ve_annesi- Minikcennetim 20. Haftadan sonra artık iç organlar kemikleri falan inceleme bitti büyütmeye başlayacağız kilosuna gelişimine bakacağız demişti ondan sonra hep söyledi suyu iyi kilosu, şu falan diye
duru_pars Minikcennetim benim en başından beri söylüyorlar özel hastaneye gidiyorum . Ama devlet hastanesi söylemiyor sanırım.
Oelrlrkmemdmd Minikcennetim Her hafta söylüyorlar aslında ama söylemedilerse sen gittindeee sor büyümüş bebeğin kilosu falan bellidir
Merve201119 Minikcennetim suyu için her gittiğimde yeterli diyor boyunu ve kilosunu 18 den itibaren söylemeye başladılar
Ays_cskn Minikcennetim 18.haftada ozele gittigimde soylemedi ama ultrason kagidinda yaziyordu,20.haftadada devlette soylemeye basladi ama sadece kilosunu dedi boyunu demedi suan 31+2 olduk meraktayim ne kadar olmustur suyuna ise yeterli diyor genelde