esilaam_123 İlk denemede donmus embriyoydu rahim dinlendirme doktorun tatili derken 5ay bekledik transfer sırasında rahim ağzında sorun tespit edildi zor transfer oldu ben ondan tutmadığını düşünüyorum ikinci seferde başka bir doktor tercih ettim özel rahim dinlendirme falan olmadı taze transfer yapıldı ama öncelikle rahim ağzındaki sorun düzeltildi
litha esilaam_123 morfolji 0 olmasina ragmen embriyo olustu yani🥺kac embriyo olustu peki toplamda?ilk tedaviden kalan tek dondurulmus tek embriyo ile tuttu yani oyle mi ama oyleyse taze transfer olmus olmuyo🤔aklim karisti🙈ya duzgun sekilde yapida hic sperm yok demek ya morfoloji 0 nasil dolleyebiliyo o zaman embriyo nasil olusturuluyo anlamiyorum🥺
esilaam_123 O şekilde değil ilk denemede donmus embriyoydu ikincide taze transfer oldu morfoloji 0 da olsa farklılık gösterebiliyor içerisinden en iyisi seçiliyor bizim morfolojimiz her seferinde farklı cikiyordu sonuç ilk %4 çıktı sonra %0 çıktı transfer zamanındaki hakkında bilgi verilmedi içerisinden en iyisi seçildi dendi ben pcosluyum birinci denemede 9 yumurta çıktı 8 dollendi 3tane kaldı 1transfer edildi ikinci denemede 3yumurta çıktı 1tane dollendi kalitesi cok iyi durumdaydı o da tuttu Allah’ın izniyle bol bol dua edin ve gerçekten inanın
litha esilaam_123 iste esimin farkli zamanlarda yapilan 3 sperm testinde de morfoloji 0 cikti 😔sizdeki gibi olsa yine bi nebze icimiz rahat ederdi belki ama sonuc hep ayni cikti koskoca bi 0..evet ne olursa olsun inanin olumlu dusunun diyo herkes🥺bakalim cok merak ediyorum embriyo bile olusur mu ne olur hic bilemiyorum
esilaam_123 Rabbimden ümit kesilmez doktorları araştırın ben doç Dr Cemil Kaya ile mucizeme kavuştum isterseniz araştırın, konuşun kendisiyle ismini yazınca internette çıkıyor numarası birebir kendisi ile gorusuyorsunuz belki sizede yardımı dokunur umut olur
litha esilaam_123 oneri icin tesekkurler fakat farkli sehirdeyiz en azindan ilk deneme icin yasadigimiz yere yakin yeri tercih edicez iyi bi doktor ile ongorusme yaptik bakalim adeti bekliyorum daha baslamadik umarim hersey guzel olur🙏🏻