ikincicivcivim Kızlar kaçıncı haftada tavsiye ediyor doktorlarınız kimi erken kimi geç diyor insan tam olarak bilemiyor sürekli spor yapıp hamilelik boyunca yapanda var tabi ama siz ne yapıyorsunuz ne zaman başladınız faydasını gördünüz mü??
MomSes ikincicivcivim gebelik öncesi de gebelik döneminde de hiç bırakmadım haftada en az 4 gün pilates yapiyorum. Riskiniz yoksa her dönem yapılabilir. zaten vücut hazır olmadığı sürece doğum olmaz
Safiyenurrr ikincicivcivim ben doktora gititm bana bir yasak koymadi bende yotubeden elçin demireli videolarını izliyorum 0-3 ay egzersizler diye haftada 4 5 gün yapmaya çalişiyorum
Ark ikincicivcivim benim doktorum risk görmedi 3.ayda başladım pilatese verdiğim en doğru karar 1 aydır tembellik yapıp ara verdim ama bida baslicam 2 hafta kaldı doğuma hala her yere herseye yetişiyorum vücut ağrısı hiç yaşamadım tavsiye ederim
Bernnnaaaa ikincicivcivim 12 haftadan sonra doktora sorarak başladım. Mutlaka doktorunuza sormadan başlamayın
ikincicivcivim MomSes Ben pek spor yapan biri değildim öncesinde hamilelikte de emin olamadığım için denemedim bile spora yatkın düzenli spor yapanlar iÇin zararı yok diye biliyordum ama doğumu kolaylaştırsın vücûd esnekliği artsın gibi yapayım diye düşündüm ama emin olmamadım ne yapılır ne kadar yapılır
ikincicivcivim Safiyenurrr Elçin Demirel diye yazıp bende bakarım tavsiyede bulunduğun iÇin teşekkür ederim canım 🥰 artık yapmalıyım bende sanırım 31. Haftaya giricem 2 gün sonra hala sadece yürüyüş yapıyorum
Safiyenurrr ikincicivcivim eğer riskin yoksa direk başla elçin demirelin ay ay videolari var hangi ay da isen o egzersizleri yapiyorsun ben 9 haftalığım yapiyorum ihmal etmeden rica ederim inşallah sağlıksız bie doğum geçiririz🌸🤲🏻
ikincicivcivim Safiyenurrr Sağlıklı bir doğum geçiririz inşallah hepimiz teşekkür ederim canım benim 🥰
Ark ikincicivcivim reform pilates aleyhi hocam yaptırıyor canım son haftalardayim ben evde kendim yapıyorum topumu aldım squat bide açılma için egzersiz YouTube bak istersen