HTCMHMTKZK Kızlar bugün göbeğimde pıt pıt et seyrimesi gibi bir şey hissediyorum 18+2 ilk gebeliğim acaba hissetmeye mi başladım
Mfozturk HTCMHMTKZK olabilir cnm. Zaten oysa devamı gelir anlarsın o mu değil mi. Ama hissediyor anne ya. Annelik iç güdüsü mu ne😁
Aysekalkan HTCMHMTKZK 😇😄ilk hareket hıçkırık hıçkırık tikca hissedersin ileriki haftalarda hıçkırık ile hareket ayırt edersin sağlıkla kucagina al insalalh
Mfozturk rabia333 estağfurullah cnm😅 Bende ilk gebeligimde çok geç hissetmiştim ama şuan çok erken hissettim. 14. Hafta da felen acaba gaz mi diyor insan bı yani. Ama devamı gelince anlıyorsun o olduğunu.
A_r_m_i07 HTCMHMTKZK bende 18+4um çok şükür pıt pıt bende hissetmeye başladım kısa sürüyor sadece. 🤩hafta büyüyünce dedim evet bu bebek
Mfozturk HTCMHMTKZK ay bana da öyle oluyor. Ama daha küçük ondandır diye düşünüyorum. Biraz büyüyünce daha belirgin ve sık olucak hareketleri
HTCMHMTKZK A_r_m_i07 Şimdilik 13 Ocak diye konuşmuştuk o civarlarda yani ama iki hafta önden gidiyoruz iri bebek olursa erken de olabilir dedi