Epelinkiran Bugün 39+3 de spinal sezeryan ile boncuk oğluma kavuştum. Bebeğim ztn iriydi risk vardı kanala girmemişti bi de çatı muaynesinden sonra normal doğum yapamycağımı anladm. Sabah 8de beni ameliyathaneye aldılar. Belime lokal anestezi yapıp spinal iğnesini vurdular. Normal damar yolu açma kdr bi acıydı . Sonra beni yatırdılar bacaklarım ısındı uyuşmaya başladı. Ama kollarım aşırı titremeye başladı dişletiö birbirine vuruyodu. Dedim ben titriyorum ama soğuktanmı heycandanmı tmm geçicek şimdi dediler ve sakinleştirici verdiler. Bebeğimi omzuma koyduklarında uyandım ağlıyodum. Sonra hemen alıp götürdüler. Ben hemen arkasından çıktım sanıyodum meğer 45 dakika sonra odaya gelmişm bizimkiler merak etmişler. Odada bebeğimi tekrar kucağıma verdiler ordada bi ağlamaya başladım. İnanamadım o kadar güzeldi ki dünyanın en güzel bebeğiydi. Sonrasında hiç başağrısı olmadı 3e kadar hiç bişey yemedim sadece serum. 3tem sonra bi kaç bisküvi bide hoşaf verdiler sonrada ayağa kaldırdıkar. İlk kalkışta çok zorlandm ağrılarım vardı. Şuan daha iyiym gazım çıktı yemek de yedim. Sorularınız varsa cevaplayabilirim herkese hayırlı doğumlar dilerm 🙏🏻
Belissima Elifff21 kemiğe yada sinire denk gelse zaten felç kalırsın Allah muhafaza. Omurlar arası ilik sıvısı bulunuyor. Uzmanı yapıyor zaten kemiğe denk getirmemesi gerektiğini bilir herhalde