MeriHera Dilekzamn son haftalarda Dr haftada bir çağırdığı için ağdalık olunca gidiyorum hep sizin kılınızın uzama oranına göre değişir o durum
Obirgebe Dilekzamn ben şuan 35 im şimdiye kadar hep kendim aldm epilatöre döndüm ama oda batık yaptı göremiyorum artk 37 de ağdaya gidecem ama çok çekiniyorum
Dilekzamn MeriHera evet geç uzuyor en son gidip tekrar gitmek istemiyorum acaba diyorum erkende olurmu yani karar veremedim
MeriHera Dilekzamn aman her şey olacağına varıyor biz ne kadar totomuzu yırtsakta olan olacak sen elinden geldiğince temiz kalmaya bak canım
Merveyaz Dilekzamn bende 35 teyim 36-37 de gitmeyi düşünüyorum.Şimdi erken gibi bir daha uğraşmamak için. Evet uzamıyor ama tam temiz durması için bence biraz daha bekleyin derim. Gerçi doğumun ne zaman olcağı belli değil o yüzden bi tık karar size kalmış oluyor😅
Dilekzamn Obirgebe bende utanıyorum kendim hallediyordum bu zamana kadarda artık görmüyorum uğraşmayada hiç halim yok mecburen
092022anne Obirgebe Valla canım utanılacak birşey yok zaten 10 dk sürüyor evde çektiğin eziyete değmez git hemen yaptır en azından 1 ayda çıkıyor
Dilekzamn Merveyaz aynen bende 36 37 de gidip.bir daha gitmek istemiyorum sonrasında 2 haftadada çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ya
Obirgebe 092022anne inan evde eziyet ama işte genetal bölgeye aşırı çekiniyorum yoksa hemen şimdi gitcem 😅 35 im bugün gitsem bide dogumdan 1 2 gün önce giderdim çok iyi olurdu
Dilekzamn 092022anne sizin bebişin cinsiyetide acaba erkek mi genelde geç geliyorlar diyolarda,muhtemelen öyle olcak gibi bizimde
092022anne Dilekzamn Evet erkek dün kontrole gittim artık 4 günde bir gidicem kontrol iÇin doktor 41+3 e kadar beklerim dedi bakalım hiçbir belirti yok gelmiyor bir türlü 😃
Merveyaz Obirgebe kız hiç çekinme git nolcak gerçekten 10 dk sürüyor, ben öncesinde epilasyona gittim, hamileliğim başından beri ağdaya gidiyorum artık alıştım sende alışırsın😅