2pasaannesi Merhaba, pazar akşamüstü verdiğim beta hcg sonucum 161.96 çıkmıştı. Bu sabah tekrar verdim 147.85 çıktı 😢 bu sağlıksız bi durum biliyorum. Merak ettiğim başına daha önce böyle bi durum gelen oldu mu? Sonradan Yükselme ihtimali yok değil mi? 😢
Zeynebim26 2pasaannesi az artıs olabilir ama geri düşmesi iyi bı durum değil canım adetine daha var mı yoksa günün geçtimi
EmineDefneGokce 2pasaannesi yükselmez daha takibi bırakmayın ama . Düşün bir değerde Yükselme görürseniz dış gebelik ihtimali yüksek. Düşmeye devam ederse kimyasaldjr
Czn2105 2pasaannesi 4.200dü bir hafta sonra doktora gittim 4.800 olmuştu kendim baktırmak istedim sağlık ocağında kendi doktorumu aradım beta iki tanı çıkmamış diye tamam birkaç gün sonra gel dedi iki gün sonra gittiğimde 3.200e düşmüştü bebeğimin kalbi durmuştu 8. Hafta da 😣 kürtaj olmak zorunda kaldım ben 3. Aya girecez diye sevinirken öldüğünğ öğrendim
2pasaannesi Hallerimvarbenim hayır şuan öyle bi belirtim yok. Bide boş gebelik geçmişim var tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum 😔
Hallerimvarbenim 2pasaannesi Rabbim hayırlısını versin inşallah güzel düşün canım iki gün sonra tekrar ver bakalım belli mi olur yükselir
Bsealc 2pasaannesi ben çok yeni ögrenmiştim beta 80 çıkmıştı 2 gün sonra kanamam geldi beta 52 ye düşmüştü düşük yaptım doktorunuza danışın isterseniz
Gulkpsz Farklı hastenelerd3 bile sonuc fark eder. İki kanı da farklı yere verdiyseniz ondan da olur. Hep aynı hastaneye vermeye dikkat edin
2pasaannesi Gulkpsz bunu bildiğim için özellikle aynı yerde verdim ama hala içimde bir umut var belki diyorum makinelerinde yada sonuçta bi sıkıntı vardır
2pasaannesi Eğer kimyasal geçiriyorsam değerin düşüp yükselme gibi bi ihtimali var mı? Çünkü az önce gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla yaptığım testten çok daha belirgin ve net çıktı