Ipekgunes2 Kızlar adetime 4 5 var olarak görünüyor ama testim silik çıkmıştı dün acilde beta ya baktırdım 28 2 haftadır göğüslerim şiş ağrıyor sürekli kasıklarım ağrıyor sizce şuan yerleşme ağrısı mı böyle olan var mı kızlar
Hallerimvarbenim Ipekgunes2 Ben yerleşme ağrısı yaşadım canım rahim kemiğim ve baldırlarım çok ağrıdı. 8. Haftaya kadar falan da regli ağrısı gibi ağrım oldu. Senin daha çok yeni heralde betanın takibini yap olur mu artışını kontrol et
uraz_ve_annesi- Ipekgunes2 benimde inanılmaz göğüs hassasiyetim vardı sarılamıyordum bile kimseye o derece ağrıyordu adet olacağım için ağrıyor sanmıştım meğersem hamileymişim inşallah seninde betan güzelce yükselir alırsın kucağına bebişini
Ipekgunes2 Hallerimvarbenim Tamam bitanem yarın gidip sağlık ocağına baktırıcam yükselme var mı diye ara ara ağrıyor sanki adet ağrısı gibi çatlıyor kasıklarım 😍😘
Hallerimvarbenim Ipekgunes2 Evet benimde öyleydi kuzum çok korkuyordum reglimi olcam acaba diye sonra çok normal olduğunu öğrendim hayırlı olsun gelsin bebişler 🥰❤️