Acii Kızlar merhaba, 14 haftalığım. Doktora gittik az önce bebeğin eşinin rahime yakın olduğunu söyledi kanaman olabilir dedi. Siz böyle bir durum yaşadınız mı internette çok kötü şeyler yazıyor ne yapmam lazım?
Eda06 Acii bu olay başıma hiç gelmedi canım bilmiyorum ama sana verebileceğim en önemli tavsiye internette yazılan şeyleri okuma. Okudukça strese gireceksin ve strese girdikçe bebeğine yansıcak. Keyfini çıkarmaya bak hamileliğinin
gldn065807 Acii benimde 11 haftada dedi 27 haftama kadar malesef ki kanamalı geçti 27 yukarı çıktı normal doğum yaptım dıkat et mümkün dolusu kadar dınlen bilmiyorum Doktor’un dedımı ama ilişki yasak oluyor
Acii Eda06 teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için ama insan araştırma için yine de okuyor maalesef😔 ama okumayacağım gerçekten .
Acii gldn065807 benim daha hiç kanamam olmadı ama doktor olabilir dedi. Başka açıklama yapmadı hiç dinlen veya ilişki yasak demedi. Yarın başka bir doktora gideceğim inşallah bakalım o ne diyecek
tontonhanim 18+6 haftalığim 18+0 da kanama ile gittim öğrendim zaten en başından beri ara ara kahverengi akıntım oluyordu sebebi buymuş yatıyorum kanaman geçene kadar yat dedi bişe demedi baska
Acii tontonhanim çok geçmiş olsun sana da canım. Geçen hafta gittiğimde plesenta yukardaydı şimdi rahme yaklaşmış kanaman olur dediği için korktum aslında. Bakalım hayırlısı sağ salim kavuşuruz inşallah bebeklerimize🥰
Mlkgnlty Bana da 18. Haftamda aynı şeyi söyledi doktor.Kanama olursa gidebileceğim en yakın hastaneyi vs tembihledi son kontrolden beri kaygılıyım.Şuan 20+6 haftalığız yukarı çıksın diye dua ediyorum.Hafta sonu detaylıya gideceğiz.İnşallah yolundadır herşey.Normal doğum çok istiyorum umarım yapabiliriz.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 🤲🏻
Acii Mlkgnlty her şey gönlümüzce olsun inşallah ben de dua ediyorum yukarı çıksın diye inşallah ikimizinki de çıkar yukarı sorunsuz bir şekilde 🙏🏻