Gzmelc Kizlar sizinde hamilelikte yuzunuzde benleriniz artti mi benim hic yoktu bukadar gidermi bu benler acaba 🥴
MeriHera Gzmelc et beni ise gebelikte oluyor sonra gidiyor diye biliyorum kuzum henüz gitme kısmına şahit olmadım hala gebeyim 😄 ama çil tarzı benlenme oluyorsa tamamen gitmeyebiliyor
Xxz Gzmelc boynumda var ya farkettim hamilelikte çıktı bir sürü et beni tarzında. Geçen birşey kondunsandim koparmaya çalıştım resmen. Umarım doğumdan sonra geçer gider kalmaz
asraca minik et benleri değilmi ilk bebeğimden sonra gitti ve şuan boğaz kısmı göz çevresi yine doldu ve gidecek yine inş
MeriHera Gzmelc hamilelikte normal, cildinizi koruyorsanız dış etkenlere karşı gebelikten sonra gidecektir. İhmal etmeyin güneş kremini
asraca Gzmelc bunlar çil gb olanlar hamilelik lekeleri onlarda gidecek canım bende yüzümde güneş yakmış ama sadece elmacık kemiklerimi gb leke ben gb değilde
Canangnctr Gzmelc benim normal hayatta da çok benim vardi yüzümde siyah Guzelik merkezinde silebiliyosun dert etme kız ben yarısını sildim hamile kalınca yarıda kaldı doğumdan sonra gidip devam edicem
Gzmelc Canangnctr yaaa kahverengi benler silinebiliyomuuuuu cok sevindimmm istanbuldami sildirdigin yer
Canangnctr Gzmelc evet İstanbuldayım benim hem kahverengi hemde siyah vardi sildim birazı kaldi ama hafif iz kaliyo
Canangnctr Gzmelc bagcilar meydanin içinde İstanbul clinic var oraya gitim ama dediğim gibi hafif izi kaliyo