Elisamommmmm Sıcaktan mi bilmiyorum hicbisey yapmak istemiyorum yemek de dahil😂 ne pisirecegim diye düşünmekten de sıkıldım siz neler yapıyorsunuz bana belki fikir olur şimdiden afiyet olsun bu arada 😂
Ebrumelek16 Elisamommmmm dünden biber dolması var oğlumda seviyor bide onun sebzeli mercimek çorbası var yanına da bi salata ayran tamam dır😂 eşim yemeğe gelmiyor bende iki gündür cam kapı bütün eve inceden girdim yemekle daha da uğraşamam bunlar yeter 😝
Maviii Elisamommmmm bizde köfte yaptık, oğlum seviyor diye yanına bol mevsim sebzeleri ile bulgur pilavı yoğurt
Elisamommmmm Pembebulutt 😂😂😂 hahahah benim kaynanam dün burdaydi sabahtandir ses yok inşallah bide onlar çıkmaz yemek derdi çoğalır hergun birlikteyiz de neyse😏
Merveberill Elisamommmmm bugün aşure yaptım arkadaşımla eşi gelecek yemeğe akşam bunları yapıcam🥰 Çorba Fırında patatesli köfte Pilav Salata
Ebrumelek16 Merveberill yaaa aşure en sevdiğim şey 🥲🥲 o olunca hiç yemek dahi yemek istemiyorum o kadar severim bol malzemeli bide 😂 ama yapmayı bilmiyorum annem yapınca artık herkesinkini de yiyemiyırum
Pembebulutt Elisamommmmm boyuna dedikodu mu yaptı duymadım sanıyor 😤 Allah ıslah etsin öyle kaynanayı🤬 boşver kitle kapını gelmesin kimse
Merveberill Ebrumelek16 fotoğraf atacaktım aslında ama canınız çeker diye atmak istemedim 2 senedir yapıyorum bende bol malzemeli çok güzel oluyor gerçekten ☺️