Seyma0323 Kızlar yardimlarınıza ihtiyacim var, şimdi ben anne yani park yatağı alıcam, fakat içine babynest ya da reflü yataği almam şartmi? Hangisini öneriyorsunuz yoksa hiç gerek yok mu? Ne işe yarıyor onuda açıkliyabilirmisiniz.
axl1r Ben 2 ay yatağın içine sevi bebe reflü yatağı ile kullandım. Kenarları da destekli olduğu için daha derli toplu kontrollü uyudu gibi geldi. Bazen koltuk, kendi yatağım üstünde yatırmak için de kullanışlı oldu taşınabildiği için. Biz doğumdan önce aldık reflü sorunu henüz yaşamadık ama reflü yatağı ile mi alakalı bilmiyorum. Babynest konusunda fikrim yok kullanmadım 😊
Seyma0323 Misssitare canım benim hamile yastiğim var aynı sıra emzirme yastığı olarak kullanilabiliyor acaba onu koysam olurmu benzıyor çünkü
Minigim38 Ben henüz kullanmadım ama babynest aldım yumos yumos güzel hosuma gitti besiginin icine koltuga falan rahatca koyabilirim
Seyma0323 Bu arada kızlar hamile yastığımda var emzirme yastığı olarak kullanilabiliyor acaba onu etrafina sarsamda olurmu?
Seyma0323 Misssitare belki tuhaf bir soru olucak canim ama neden ondan koyuluyor🙈 yatağin etrafı zaten kapallı
axl1r Seyma0323 ben zaten kundak yaptığım için direkt kendi yatağına da yatırabilirdim. Kundak yapacaksanız ilk aylar gerek duymayabilirsiniz. Taşınabilmesi açısından rahat aslında o da sizin beklentinize bağlı 😊
Misssitare Seyma0323 ben özellikle yatağın içinde kullanmak için değilde oturma odasında kullanırım diye almak istedim. Yatakta olmadığı zamanlar biz otururken bebeğimde orda yatar diye düşündüm. Uyuduğu zamanda rahatsız etmeden yatağına onunla koyarım. Hemde istediğim yere taşınabiliyor, katlayıp çanta gibi elimde taşıyabiliyorum.
Seyma0323 axl1r zaten taşımak için puseti var canım, yok kiz ben yanimda yatiramam ezerim diye korkarim🤭
Eslem_1 Ben reflü yatağını gelen önerilere göre kusma durumuna göre alırım diye erteledim öyle bi problem olmadı zaten yatırırken de kafası ya sağda ya solda oluyor ..babynestte hediye geldi çok yumuşak yenidoğan için yumuşak değilde sert zemin önerildiği için onu da kullanmıyorum aslında çok mu gerekli bence değil..
Seyma0323 Eslem_1 bende ayni sizin gibi düşünüyorum canim ben çok fazla eşyaya karşıyım, sadece gercekten gerekli olan şeyleri almak istiyorum ben çok sade seven biriyim. Bebeği zaten bi sağda bi solda yatırmamız gerekiyor ama desteklemek için acaba gereklimi diye düşundüm yoksa sırtına başka bişeymi koymamiz gerekiyor dönmemesi için