Aysenur_cil34 Kızlarrrr dün kontrolüm de suyumun fazla olduğunu ve şeker yüklemesi yaptırmamın şart olduğunu söyledi doktorum. Karşılaşan var mı bu durumla ?
Nilasya12 Aysenur_cil34 canım benimde sınıra yakın ama şeker yüklemesinde bisey çıkmadı bende. Son üç haftadır sınıra yakın. Ama geçmedi sınırı seninki geçmiş mi doktorun ne ses
suscarparimm Aysenur_cil34 Kızımda suyum fazlaydı ama testte sorun çıkmamıştı. Sanırım çok tatlı tüketmemden kaynaklanıyor
Sevval4 Aysenur_cil34 benimde aynıydı şeker takipliydim suyum coktu 35. Haftamda doktor doğumun başlamazsa 39. Haftada alınacak dedi öyle de oldu
Aysenur_cil34 Nilasya12 yaa ben yaptırmadım şeker yüklemesi hiçte istemiyorum ama dün suyun fazla şeker yüklemesini yaptır dedi. Tatlıyı da sevmeyen insanım yani arada kaldım
Nurgl34 Aysenur_cil34 benimde suyum biraz fazlaymış şekerden hamur işinden uzak dur dedi doktorum ama şeker yüklemesi istemedi sadece açlık ve tokluk şekerine bakılacak yarın
NurrrH Aysenur_cil34 bende 23 haftalığım su fazla çıktı. Şeker testi için 2 hafta sonra gideceğim ama şeker çıkmasa bile hamur işi tatlıdan kaynaklı dedi doktor. Beklenen Doğum tarihim 1 hafta erkene alındı. 2. Gebeliğim kızım 38de doğmuştu normal şekilde. Oğlum içinde erken gelir diyor doktor. 🙁