Eylul10 Elektrikli göğüs pompası alacağım fakat hangi marka model iyi bilmiyorum alan ya da kullanan varsa yardımcı olabilir mi 💕
KeremikoBayky Eylul10 ben alıp almamak konusunda çok kararsızım. Alan ve çekişini hiç beğenmeyen bir sürü insanın yorumunu okudum. Sanırım ben 1 veya 3 ay hastane tipi kiralayıp sütümün güçlü çekimle iyice artmasını sağlayıp sonrasında pompa bakacağım.
axl1r Eylul10 ben gerek duymadım yeterli oldu ☺️. Bebeğim 2 aylık şuan için sadece ilk aşamada sütümün artması ve memeyi tam boşaltmak için kullandım ( mastit başlangıcım oldu). Ama çalıştığı için sağan arkadaşlarım da tekli kullandılar.
mrs_elisah Eylul10 çalışmıyorum ev hanımıyım yeterli oldu. Ama ikili alsaydım daha çabuk sağardım iki göğsü. İmkan varsa ikili alınabilir. İkili olanda avent in çok başarılı olduğunu söylüyorlar.
Miniktirtil Bende philips’ in elektrikli olanını aldim tek taraflı olandan daha kullanmadım ama kullananlar memnun
Eylul10 Miniktirtil Philipse bende baktım ama fiyatları biraz yüksek geldi bana tabi diğerlerinin memnuniyetinden daha yüksekse alabilirim yine 💕
Eylul10 KeremikoBayky evet bazı çok iyi markaların yorumlarına baktım memnum değiller mesela kiwi markaya baktım fiyatı diğerlerinin çeyreği neredeyse memnuniyet oranı yüksek 🤷🏼♀️
mrs_elisah Eylul10 ben tekli de mamajo dan çok memnun kaldım. 2.ye hamileyim yine steril edip yanımda bulundurucam