irmgzr13 Kızlar selam ben 9+6 haftalığım 18 haziranda doktora gittiğimde kanaman vs olursa gel kan uyuşmazlığı iğnesi yapıcaz dedi (eşim ve benim kanım uymuyor) o günden sonra birkaç kere kanamam oldu ama sadece idrar yaparken oluyor kanama diğer türlü olmuyor ve sürekli olmuyor nadiren enfeksiyonum olduğu için oluyor diye düşünüyorum yine de doktora gidip iğneyi yaptırmam lazım mı bi bilgisi olan var mı
_ozlmm irmgzr13 Bence bu durumu doktora sormalısın belki enfeksiyon olmayabilir en doğrusunu doktor bilir diye düşünüyorum bizde de uyuşmazlık var benim de 6 haftalık iken lekelenmem olduğu için yapmışlardı benim de lavaboya gittiğimde de idrar ile karışık geliyordu sonra yine geliyordu günlük ped falan kullanıyordum sonra çoğaldı normal pede geçiş yapmıştım çok şükür ilaç kullanınca geçti ayrıca enfeksiyon da olsa riskli bir durum bence onun için de ilaç verebilir
Merveyaz irmgzr13 en ufak kanamada yaptırmanız gerek. Yaptırdıktan sonra iğnenin 3 hafta koruması var diye biliyorum. Bence doktorunuza gitmelisiniz ki kanama olduktan sonra 48 ve ya 72 saat içinde iğneyi vurulmanız lazım diye biliyorum. Aynı şey doğum için de geçerli. (İndirekt coombs testi isteyecektir dr muhtemelen)
NurTati irmgzr13 kan uyuşmazlığın varsa eşinle vücudun bebeğe saldırır iğneyi kesinlikle yaptırmalısın
irmgzr13 _ozlmm enfeksiyon için ilaç aldım zaten kanamam da leke gibi geliyor birkaç damla ama yine de dediğin gibi doktora gideyim en iyisi teşekkür ederim 🥰
Hulyaaa1 Bizimde kan uyuşmazlığımız vardı doktorum kanaman olursa eğer 72 saat içinde iğneyi yaparız dedi ama kanaman olmazsa 28 inci haftada yaptırırsın dedi şükür kanamam olmadı 28 ci haftada yaptırdım
S1_ Bizde de kan uyuşmazlığı var eşimle benim, ilk gebeliğim 9 haftalığız ama kan uyuşmazlığı iğnesi için ilk cocuk için değilde ikincisi için 28. Haftamda olacağımı söyledi daha erken olanlar var mı acaba